Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ορκωμοσία πέντε νέων δημοτικών υπαλλήλων για την καθαριότητα στον Δήμο Αχαρνών


Πέντε νέοι δημοτικοί υπάλληλοι ορκίστηκαν την Πέμπτη (20/8) ενώπιον του Δημάρχου Αχαρνών κ. Σπύρου Βρεττού. Πρόκειται για εργαζόμενους που θα αναλάβουν καθήκοντα άμεσα στον τομέα της καθαριότητας για να συνδράμουν στην προσπάθεια που συντελείται. 
Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι είναι επιτυχόντες της προκήρυξης 1/370Μ (ΦΕΚ 578/τ.προκ.ΑΣΕΠ της 5.11.2008) του ΑΣΕΠ, ενός διαγωνισμού που έγινε πριν δώδεκα χρόνια χωρίς όμως να πραγματοποιηθούν οι προσλήψεις των επιτυχόντων. 
Ήταν εκπεφρασμένη η βούληση του Δημάρχου Αχαρνών προκειμένου να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό αυτές οι προσλήψεις και οι αρμόδιες υπηρεσίες προέβησαν στις απαιτούμενες ενέργειες με αποτέλεσμα να ενισχύεται το προσωπικό του Δήμου και μάλιστα σε έναν τομέα με αυξημένες ανάγκες. Πριν ένα περίπου μήνα είχε προηγηθεί η πρόσληψη άλλων 13 υπαλλήλων προερχόμενων από την ίδια προκήρυξη. 
«Συνεχίζουμε να ενισχύουμε το προσωπικό του Δήμου μας με κάθε τρόπο. Εύχομαι στους νέους υπαλλήλους μας να είναι υγιείς και δουλεύοντας όλοι μαζί να καταφέρουμε να βελτιώσουμε την πόλη μας», ανέφερε ο κ. Σπύρος Βρεττός αμέσως μετά την ορκωμοσία των πέντε υπαλλήλων, οι οποίοι αμέσως μετά ενημερώθηκαν από τον Αντιδήμαρχο Διοίκησης κ. Νίκο Δαμάσκο για τα καθήκοντα που θα αναλάβουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου