Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

 Με την ευχή να απαλλαγεί γρήγορα από τις πληγές που του προκάλεσε ο σεισμός. εορτάστηκε ο Πολιούχος των Αχαρνών Άγιος Βλάσιος














Με λαμπρές τιμές και την ολόψυχη ευχή του Μητροπολίτη Αθηναγόρα του χρόνου ο Πολιούχος Ναός των Αχαρνών να είναι ανοιχτός, εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Βλασίου.

Ανήμερα του εορτασμού το πρωί της Τρίτης 11 Φεβρουαρίου, τελέστηκε ο Όρθρος και η Θεία Αρχιερατική Λειτουργία Ιερουργούντος του Μητροπολίτη κ.κ. Αθηαναγόρα στο παρεκκλήσι των Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης (πλησίον της Πλατείας Αγίου Βλασίου, επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου).

Ακολούθησε η μεγαλόπρεπη λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων και της σεπτής εικόνας του Αγίου Βλασίου, συνοδεία τιμητικών στρατιωτικών αγημάτων, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής.

Την εικόνα ακολούθησαν ο Δήμαρχος της πόλης Σπύρος Βρεττός, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, του Κοινοβουλίου και της Περιφέρειας, πολλά μέλη του Δημοτικού και των Τοπικών Συμβουλίων, εκπρόσωποι της Εκπαιδευτικής Κοινότητας, Πολιτιστικών και Κοινωνικών Φορέων του τόπου και πλήθος ευσεβών Χριστιανών.

Η Εικόνα και το Εκκλησίασμα, κατέληξαν στον προαύλιο χώρο του Μεγαλόπρεπου Ναού του Αγίου Βλασίου, με την ευχή όλων να ανοίξει ξανά τις πύλες του, απαλλαγμένος από τις πληγές που του προκάλεσε ο σεισμός της 19ης Ιουλίου του 2019.

Δείτε την ευχή του Μητροπολίτη Αθηναγόρα 
 Μείνετε συντονισμένοι ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από τις Θρησκευτικές και Πολιτιστικές Εκδηλώσεις....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου