Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Ξαναπαντρεύτηκαν και βάφτισαν την κόρη τους η Νικόλ Παπαϊωάννου και ο Αλέξης Μπληγιάννος

Της Ελευθερίας Τριανταφύλλου

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου η χαρά για το λαμπερό ζευγάρι υπήρξε διπλή: Η Νικόλ Παπαϊωάννου και ο Αλέξης Μπληγιάννος παντρεύτηκαν -ανεβαίνοντας αυτή τη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας- αλλά και βάφτισαν την μοναχοκόρη τους Zωή.




Το ζευγάρι είχε παντρευτεί και το 2017 πριν την έλευση της κόρης του, αλλά με πολιτικό γάμο. Την περασμένη Παρασκευή όμως στον ιερό ναό της Αγίας Αναστασίας στον Περισσό ενώθηκε ενώπιον Θεού και αγαπημένων ανθρώπων και μάλιστα με εκλεκτή προσκεκλημένη την κόρη του, Ζωή. Προσκεκλημένος στον γάμο και ο Μενιδιάτης καθώς η όμορφη οικογένεια κατοικεί και εργάζεται στο Μενίδι.
Η μικρή αφού παρακολούθησε τον γάμο τον γονιών της βούτηξε στην κολυμπήθρα για να πάρει και επίσημα το όνομα της.



Κι επειδή η δεύτερη φορά συνοδεύεται πάντα από λιγότερο άγχος, ο γαμπρός περίμενε την εκλεκτή της καρδιάς του με μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Συγκινητική υπήρξε η παράδοση της νύφης στον γαμπρό από τον συνονόματο παππού της Νικόλα.


Η χαριτωμένη Ζωή αντιμετώπισε την δοκιμασία της κολυμπήθρας με αρκετή γενναιότητα και λίγο κλάμα, ενώ όπως αναμενόταν έκλεψε την παράσταση με το νάζι και το σταριλίκι της.

Εδώ λίγο πριν την βουτιά ποζάρει για τον φακό μας με αυθορμητισμό και αυτοπεποίθηση που θα ζήλευαν μοντέλα.


Την λαμπερή τελετή τίμησε με την παρουσία της σύσσωμη και η Θεατρική Ομάδα Ζεφυρίου -της οποίας αγαπημένο μέλος είναι η νύφη Νικόλ. Η Θ.Ο.Ζ έσπευσε να λούσει τους νεόνυμφους με ρύζι.


Τους ρόλους υπηρέτησαν επάξια τόσο οι κουμπάροι Σοφία Κόρδα και Σπύρος Κωστής όσο και η νονά Γιούλη Λυκοτβέτα.

Μετά την εκκλησία, φήμες θέλουν να ακολουθεί τρικούβερτο γλέντι με χορό, φαγητό, αλλά και κέφι που κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, τραγούδησαν ο Άκης Δείξιμος, ο Δημήτρης Γιώτης και αλλά ονόματα του μουσικού στερεώματος, με αφιερώσεις και ιδιαίτερες αναφορές τόσο για τον επαγγελματία μουσικό Αλέξη όσο και για την πρώτη στο χορό, Νικόλ. Ιδιαίτερο και το νανούρισμα της νεοφώτιστης Ζωής, καθώς η γιαγιά της, Δήμητρα, την κοίμισε στο καρότσι της... χορεύοντας!

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα:







Ευχές για κάθε ευτυχία από τον Μενιδιάτη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου