Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ένα αστραφτερό ροζ παραμύθι ο γάμος της Νικόλ Παπαϊωάννου με τον Αλέξη Μπληγιάννο



Της Ελευθερίας Τριανταφύλλου

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και ώρα 7μ.μ έξω από το Δημαρχείο Άνω Λιοσίων. Αμέσως φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφοι των γύρω περιοχών έσπευσαν να ανακαλύψουν το λόγο του συνωστισμού τόσων λαμπερών και καλοντυμένων παρουσιών. Από μέρες φήμες ήθελαν κοσμικό ζευγάρι του καλλιτεχνικού χώρου της περιοχής να έχει επιλέξει τη συγκεκριμένη τοποθεσία και ημερομηνία για τον πολυαναμενόμενο γάμο του. Πρόκειται για τον επαγγελματία μουσικό Αλέξη Μπληγιάννο και την αισθητικό και ηθοποιό της γειτονικής Θεατρικής Ομάδας Ζεφυρίου Νικόλ Παπαϊωάννου, που κατοικούν στον Δήμο Αχαρνών. Αν και οι σχετικές φήμες έμεναν ανεπιβεβαίωτες, ο καλόγουστος γαμήλιος στολισμός της αίθουσας εκδηλώσεων του Δημαρχείου αποτελούσε μια σαφή ένδειξη. 

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι κατέφθαναν μαζικά, αλλά κανείς δεν επιβεβαίωνε ούτε διέψευδε το μεγάλο γεγονός. Τα πράγματα έγιναν αρκετά ξεκάθαρα μετά και την άφιξη του Αλέξη Μπληγιάννου με γαμπριάτικη ανθοδέσμη. Έπειτα από μερικά λεπτά γαμήλια στολισμένο ή αλλιώς νυφιάτικο αυτοκίνητο έκανε τρεις φορές τον γύρο του Δημαρχείου με τα γνωστά κορναρίσματα να ηχούν. Το αυτοκίνητο σταμάτησε, τα κορναρίσματα συνέχισαν, τα φλας των φωτογράφων έπεφταν βροχή και η Νικόλ Παπαϊωάννου κατέβηκε συνοδεία των γονιών της, ντυμένη με αστραφτερή ροζ τουαλέτα που παρέπεμπε σε νυφικό. Ο κοσμικός γάμος της χρονιάς ήταν πλέον είδηση!





Η Νικόλ αφού εντυπωσίασε με το απαράμιλλο στιλ της οδηγήθηκε προς τον αγαπημένο της, προκειμένου να παραλάβει την ανθοδέσμη της και του φιλί του. Όλοι περίμεναν τις δηλώσεις του τελευταίου, που στη θέα της καλής του έδειχνε εκστασιασμένος. Ο Αλέξης αναφώνησε απλώς “Τώρα τι να πω!”, φίλησε την εκλεκτή της καρδιάς του και αφού της έδωσε και την ανθοδέσμη, στον απόηχο των χειροκροτημάτων ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά του Δημαρχείου με συγγενείς και εκλεκτούς φίλους να τους ακολουθούν.

Χωρίς καμία καθυστέρηση οι μελλόνυμφοι με τους μάρτυρες του γάμου και κουμπάρους τους Λένα Κάντζου και Χάρη Στάθαινα πήραν τις θέσεις τους. Το ίδιο και οι καλεσμένοι τους. Ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας που τέλεσε το μυστήριο εμφανίστηκε καθόλα έτοιμος να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του και στο τυπικό της εκδήλωσης. Ο Αλέξης και η Νικόλ φίλησαν την εικόνα της Παναγίας, και όταν ο Αντιδήμαρχος του ρώτησε αν δέχονται την τέλεση αυτού του γάμου, ο καθένας με τη σειρά του “Εεε! Δέχθηκε!”. Οι κουμπάροι τους Λένα και Χάρης τους πέρασαν τις βέρες τους και μαζί με όλους τους παρευρισκομένους, χειροκρότησαν και ευχήθηκαν να ζήσουν και να ευτυχίσουν.

Ακολούθησαν οι αναμενόμενες φωτογραφίες και χαιρετούρες, ενώ μοιράστηκαν όμορφες ροζ μπομπονιέρες ασορτί και με το φόρεμα της νύφης, αλλά και παραδοσιακές δίπλες, για να μελώσει ο γάμος και να γλυκαθούν ακόμη περισσότερο οι καλεσμένοι.

Από τη μεγάλη γιορτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν η σκηνοθέτης της Θεατρικής Ομάδας Ζεφυρίου Στέλλα Νικολοθανάση αλλά και τα μέλη του θιάσου και συμπρωταγωνιστές της Νικόλ. Όλοι μιλούν για ένα πολύ ταιριαστό και καλλιτεχνικό ζευγάρι, ο γάμος του οποίου αποτέλεσε διαδημοτικό κοσμικό γεγονός.

Όταν τελικά το πλέον νεόνυμφο ζευγάρι κατέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ποσότητες ρυζιού που είναι αδύνατο να εκτιμηθούν σε κιλά εκτοξεύθηκαν, προκειμένου, ως είθισται, να ριζώσει ο γάμος. Φυσικά οι φωτογραφίες και τα “βίον ανθόσπαρτο και καλούς απογόνους” δεν σταμάτησαν για το υπόλοιπο της βραδιάς, ενώ η Νικόλ δεν παρέλειψε να πετάξει κατά το έθιμο και τη γαμήλια ανθοδέσμη, ώστε να βρεθεί με την απαραίτητη ακρίβεια η επόμενη μέλλουσα νύφη, για να μην τρέχουμε και τελευταία στιγμή! Εμείς από την πλευρά μας να τους ευχηθούμε πάντα χαρές και ότι καλύτερο για όσα έρχονται!

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα:
















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου