Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Βούλιαξε ο Κάραβος στην κεντρική συγκέντρωση του Κυριάκου Βελόπουλου

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΑΔΗ






Τρίτη μεγάλη συγκέντρωση μέσα σε τέσσερις μήνες οργάνωσε στο Μενίδι ο υποψήφιος Βουλευτής Χρήστος Ηλιάδης για τον Πρόεδρο του κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ Κυριάκο Βελόπουλο. 
Η Πλατεία Καράβου, η μεγαλύτερη στο Μενίδι, γέμισε το βράδυ της Δευτέρας 1 Ιουλίου 2019, μετά το κάλεσμα του Χρήστου Ηλιάδη, που χρησιμοποίησε το διαδίκτυο, αλλά και παραδοσιακά μέσα, όπως η κλασική ντουντούκα. 
Πραγματικό υπερθέαμα ήταν και η υποδοχή που επιφύλαξε ο υποψήφιος Βουλευτής στον Κυριάκο Βελόπουλο. Τον αγκάλιασε κι εν συνεχεία, μια νέα με ποντιακή ενδυμασία του πρόσφερε ανθοδέσμη. Την ίδια ώρα η πλατεία φωτιζόταν από τα πυροτεχνήματα και τα βεγγαλικά. 
Κι ενώ ο κόσμος τον αποθέωνε ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ άρχισε την πύρινη ομιλία του με χαιρετισμό στην ποντιακή διάλεκτο πριν εκφωνήσει το κεντρικό σύνθημα του κόμματος ότι δεν υπάρχουν δεξιοί και αριστεροί, αλλά μόνο Έλληνες. 
Αναφέρθηκε ακόμα στη στάση κάποιων ιεραρχών που στράφηκαν εναντίον της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, την ώρα, που, όπως είπε, δίνουν τα διαπιστευτήριά τους στον Αμερικανό πρέσβη. Ωστόσο ξεχώρισε τους ιεράρχες από τους απλούς κληρικούς, “που βρίσκονται κοντά στο Λαό.” 
Ανέφερε ακόμα ότι Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα 290 σελίδων, το οποίο, όπως είπε, αντιγράφει η ΝΔ, στο οποίο υπάρχουν οι λύσεις για να ξεπεράσει η Χώρα της οικονομική κρίση, να ανοίξουν οι δουλειές και να επιστρέψουν πίσω τα ξενιτεμένα παιδιά. 
Πρόσθεσε ότι τον ψεύτη Τσίπρα ετοιμάζεται να διαδεχτεί ένας νέος ψεύτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που “ενώ μιλούσε για φοροελαφρύνσεις, τώρα τις ανέβαλε για το 2020”. “Το ίδιο συνέβη και με τα επιδόματα. Τώρα λέει ότι δεν πρόκειται να κοπεί κανένα επίδομα”, τόνισε, για να καταλήξει. “Εμείς δεν θέλουμε επιδόματα. Θέλουμε δουλειές. Θέλουμε να δουλέψουν οι Έλληνες και να μην είναι ζητιάνοι”. 
Έμφαση έδωσε στη στάση του Τύπου απέναντι στο κόμμα του, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν ΜΜΕ, όπως ο ΣΚΑΪ “που έχουν αποκλείσει 250 χιλ. Ελληνικές ψυχές’, αλλά επεσήμανε ότι υπάρχουν εξαιρέσεις και ανέφερε το Γιώργο Παπαδάκη, το Νίκο Χατζηνικολάου και τους συναδέλφους του ALPHA “που κάνουν το αυτονόητο.” 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου