Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Summer Camp στους Θρακομακεδόνες


Αγαπητοί φίλοι,
Το 2ο Θρακομακεδόνες Summer Camp είναι προ των πυλών, ανανεωμένο, με νέα πρόσωπα και δράσεις, πολλές εκπλήξεις, μα πάντα τη ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα που απολαύσαμε όλοι πέρσι. Ξεκινάμε τη Δευτέρα 17 Ιουνίου και θα συνεχίσουμε μέχρι το άνοιγμα των σχολείων με προυπόθεση τον ικανό αριθμό συμμετοχών.
Το καμπ απευθύνεται σε παιδιά 4 έως 12 ετών τα οποία θα χωρίζονται (ηλικιακά ) σε ομάδες 20 περίπου παιδιών που  θα συμμετέχουν κυκλικά σε ποικίλλες αθλητικές εκπαιδευτικές και εικαστικές δράσεις καθημερινά.
Μετά τις αποφάσεις μη παραχώρησης των δημόσιων χώρων ( Πνευματικό Κέντρο και Κλειστό Γυμναστήριο) τα οποία μας είχαν παραχωρηθεί πέρσι για τον ίδιο σκοπό, προχωράμε στις εναλλακτικές μας. Ο χώρος συνάντησής μας θα είναι η αίθουσα του  White Owl, Αριστοτέλους 65, πάνω από την πλατεία Θρακομακεδόνων. Η αίθουσα είναι κλιματιζόμενη, ανεξάρτητη και πληροί όλες τις απαραίτητες προυποθέσεις. Θέλουμε να έχουμε παραλάβει τα παιδιά ως τις 9πμ ώστε να ξεκινήσουν οι δράσεις μας και οι εξορμήσεις μας που θα πραγματοποιούνται με πούλμαν προς αθλητικούς και υπαίθριους χώρους των γύρω περιοχών.
Το καμπ θα λειτουργήσει σε δύο ταχύτητες :
Από τις 7 ως τις 13.30 με κόστος 40 ευρώ
Από τις 7 ως τις 16.30 με κόστος 60 ευρώ με το μεσημεριανό φαγητό
Το δεκατιανό για όλα τα παιδιά θα περιλαμβάνει εκ περιτροπής ζυμωτό ψωμί με μερέντα ή μαρμελάδα, σαντουιτσάκια, κέικ, μπισκότα, τυροπιτάκια κτλ ,όλα σπιτικά, και φρούτα.
Το μεσημεριανό θα είναι μαγειρευτό σπιτικό φαγητό με σαλάτα, τυρί, ψωμί ζυμωτό. Το μενού για την πρώτη βδομάδα διαμορφώνεται ως εξής :
Δ : Παστίτσιο
Τ : Κοτόπουλο με πατάτες φούρνου
Τ : Γεμιστές ντομάτες με πατάτες
Π : Σουβλάκι με μπιφτέκι, ντομάτα, σπιτική σος, πίτα
Π : Πίτσα

Επίσης η γνωστή γρανίτα θα κοστίζει όπως και πέρσι 1 ευρώ για να ελέγχουν οι γονείς πόσο και αν θα καταναλώνουν τα παιδιά.
Οι συντονιστές/εκπαιδευτές έχουν τεράστια εμπειρία και προυπηρεσία σε αντίστοιχες δράσεις και ο αριθμός τους υπολογίζεται σε τουλάχιστον έναν, συν δύο βοηθούς για κάθε ομάδα παιδιών.
Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους μία τσαντούλα που θα μεταφέρουν μαζί τους στις δράσεις, με μία αλλαξιά, καπελάκι και οπωσδήποτε παγουρίνο με νερό. Θα ήταν χρήσιμο να είχαν επίσης ένα ποτήρι πλαστικό πολλαπλών χρήσεων με καλαμάκι για τη γρανίτα ώστε να  ανακυκλώνουμε όσο λιγότερο πλαστικό γίνεται. Αν δεν είναι αυτό εφικτό, θα παρέχουμε εμείς χοντρά μακαρόνια αντί για καλαμάκι.
Λόγω τριημέρου δεν καταφέραμε να οργανώσουμε την ανοιχτή συνάντηση αλλά είστε ευπρόσδεκτοι να μας γνωρίσετε επί το έργον αν δεν είστε απο τους… τυχερούς που ξεκινούν τη Δευτέρα! Θα ακολουθήσει μέιλ με τα βιογραφικά συντελεστών, συντονιστών κτλ.
Καθότι οι εξελίξεις αναφορικά με τη μη παραχώρηση των δημόσιων χώρων μας έφεραν προ τετελεσμένου, και δεδομένου οτι αυτό ήταν προυπόθεση για τη διαμόρφωση αυτής της τιμής, δε σας κρύβουμε οτι έχουμε έρθει σε πολύ δύσκολη θέση. Θέλουμε πάση θυσία να διασφαλίσουμε πως το καμπ θα γίνει όπως ακριβώς το είχαμε οργανώσει, για όλες τις περιόδους, με πάρα πολλούς συνεργάτες, με πάρα πολλές δράσεις κι εκδρομές, με την ποιότητα των υπηρεσιών που μας ικανοποιεί. Ωστόσο η διαφορά του κόστους ανέρχεται στα 400 ευρώ τουλάχιστον ανα βδομάδα. Πραγματικά ελπίζουμε να μπορέσουμε να την καλύψουμε χάρη στο μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων. Είμαστε ωστόσο ανοιχτοί σε προτάσεις, χορηγίες, εναλλακτικές κτλ. και διερευνούμε κι εμείς όλες τις πιθανές λύσεις  έτσι ώστε όλοι οι γονείς να εξυπηρετηθούν, όλοι όσοι υπολογίζουν σε εργασία, να έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν, και τα παιδιά να περάσουν υπέροχα φυσικά.
 Σας περιμένουμε με χαρά!
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.
Με εκτίμηση,
Χρύσα Δουρίδα
Τηλ. 6944596632 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου