Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Την Κρητική Φιλοξενία απόλαυσε το 1ο Γυμνάσιο Αχαρνών στο πλαίσιο του Erasmus




Δελτίο τύπου 

Στο 5ο Γυμνάσιο των Χανίων έλαβε χώρα η δεύτερη διεθνική συνάντηση των εταίρων του Erasmus + «OENOCULTURE. Start of European enology. Prephyloxeric European grapes», αποτελούμενη από το Πανεπιστήμιο του Burgos (Ισπανία), το σχολείο Aurelio Gomez (Burgos-Ισπανία), το 1ο Γυμνάσιο Αχαρνών, το Περιφερειακό Γυμνάσιο Λιβαδίων της Κύπρου, την τεχνική σχολή IES TEGUISE (Lanzarote – Spain) και φυσικά από το 5ο Γυμνάσιο Χανίων που οργάνωσε την υποδοχή και το πρόγραμμα των εταίρων για τρεις συνεχόμενες ημέρες από 8 έως 10 Απριλίου 2019. 

Η φιλοξενία και οι δραστηριότητες των Κρητών εταίρων ήταν καταπληκτικές! Μετά την υποδοχή οι υπόλοιποι εταίροι παρουσίασαν τις δραστηριότητες των σχολείων τους, επισκέφτηκαν και γνώρισαν την παλιά πόλη με τη βοήθεια ξεναγού και στη συνέχεια δρομολόγησαν την περαιτέρω εξέλιξη του προγράμματος. 
Οι επισκέψεις και η γευσιγνωσία στο οινοποιείο του κυρίου Μανουσάκη και στο μοναστήρι της Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων, όπως και η εκδρομή στον οικισμό Μηλιά συνοδευόμενη από γεύμα και γευσιγνωσία των κρασιών της περιοχής ήταν υπέροχη. 
Η τελετή αποχαιρετισμού περιλάμβανε κρητική ποίηση, τραγούδι, χορό και φύτεμα ενός κλήματος στην αυλή του σχολείου. 
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον διαδικτυακό τόπο του προγράμματος: 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου