Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Αποκριάτικη και άκρως πετυχημένη η Βασιλόπιτα του ΕΥΚΛΕΙΔΗ






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, την Κυριακή 10 Μαρτίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ευξεινου Λεσχης Αχαρνών και Αττικής "Ο Καπεταν Ευκλειδης". 
Σύσσωμο το Νεοσύστατο Διοικητικό Συμβούλιο υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά μέλη και φίλους της Λεσχης. 
Την εκδήλωση άνοιξε ο πάτερ Μιχαήλ, ο οποίος ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Λεσχης, τα φλουριά της οποίας κέρδισαν μέλη της Λεσχης.
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος τη Λέσχης, κ. Γιάννης Τοπαλίδης παρουσίασε το Νεοσύστατο Διοικητικό Συμβούλιο και τόνισε πως η Λεσχη θα παραμείνει μακριά από κάθε πολιτική πεποίθηση. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μέλη και φίλοι της Λέσχης, προσωπικότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου Αχαρνών, μελη Ποντιακων Σωματείων του Συνδέσμου μας, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε πάρτυ, όπου μικροί και μεγάλοι χόρεψαν και διασκέδασαν σε αποκριάτικους ρυθμούς και οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να παίξουν .
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας στήριξαν με την παρουσία τους. Στη νέα μας αρχή βασιζόμαστε στην αρωγή και την συμπαράσταση όλων σας.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου