Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Δυνατά στη μάχη των εντυπώσεων με ανακοίνωση 50 υποψηφίων ο Κασσαβός




Τα ονόματα 50 υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων έδωσε, ταυτόχρονα, στη δημοσιότητα ο Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός, με προφανή στόχο να κερδίσει τις εντυπώσεις, έναντι των άλλων συνδυασμών. 
Πρόκειται για άτομα από όλες τις πληθυσμιακές ομάδες των Αχαρνών και των Θρακομακεδόνων. Ανάμεσά τους Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, επιστήμονες, επαγγελματίες και εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων. 
Η ανακοίνωση των ονομάτων έγινε μετά τη λήξη οργανωτικής σύσκεψης στη διάρκεια της οποίας ο Δήμαρχος προχώρησε σε ενημέρωση για το έργο που έχει συντελεστεί, αλλά και για οργανωτικά θέματα εν όψει των εκλογών του προσεχούς Μαΐου.
"Η δυναμική των στελεχών της παράταξης μας, μας δίνει το έναυσμα να προχωρήσουμε μπροστά και να αφήσουμε πίσω τους εκπροσώπους του αναχρονισμού και της οπισθοδρόμησης, που εμφανίζονται στις προσεχείς εκλογές με άλλο προσωπείο. Έχοντας καταφέρει πολλά και με την εμπειρία και την δυναμική μας, πάμε σε έναν αγώνα που ως μόνο στόχο έχει την πρόοδο και την προοπτική της πόλης και των πολιτών".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου