Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Εντυπωσιακές Φωτό από την Χιονισμένη Πάρνηθα και πρόγνωση για τον καιρό

Πηγή: https://ipop.gr/

Η Πάρνηθα έχει ντυθεί πλέον για τα καλά στα λευκά και φυσικά όλες αυτές τις γιορτινές μέρες έχει αποτελέσει πόλο έλξης για πολλούς, οι οποίοι άρπαξαν την ευκαιρία να πάνε για να παίξουν με το χιόνι!

Η χιονισμένη Πάρνηθα από ψηλά θα σε κάνει να θες να πας τώρα εκεί! Ο φακός της EUROKINISSI τράβηξε μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες απ’ το μαγευτικό τοπίο.
Φυσικά, το κύμα κακοκαιρίας που έχει σαρώσει τη χώρα, και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει ακόμα πιο σφοδρό, έφερε μια σειρά από προβλήματα σε πολλούς δήμους της Ελλάδας, αλλά παράλληλα μας χάρισε και μερικές πολύ όμορφες εικόνες, όπως είναι αυτές παρακάτω:

Χιόνια στην Αττική απ’ την Πέμπτη

Στην Αττική, αύριο Πέμπτη, προβλέπονται βροχές που μέχρι το μεσημέρι θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από τις πρωινές ώρες στην Πάρνηθα (πάνω από τα 1.000 μέτρα) και μετά το μεσημέρι και στα υπόλοιπα ορεινά σε χαμηλότερο υψόμετρο (700 μέτρα).
Τις βραδινές ώρες θα χιονίσει πρόσκαιρα στα βόρεια προάστια. Ύφεση των φαινομένων αναμένεται από τη νύχτα.
Παράλληλα, από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε όλα τα ορεινά – ημιορεινά ηπειρωτικά κατά τόπους πιο πυκνές, βαθμιαία σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Στερεάς (ενδεικτικό υψόμετρο 400 μέτρα), ενώ από το μεσημέρι αναμένεται να επηρεαστούν και τα πεδινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Ευβοίας, περιοχές της Ανατολικής Στερεάς και αργότερα η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και τα νησιά του βορείου και το βράδυ του ανατολικού Αιγαίου.

Διαβάστε ακόμα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου