Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Με μεγάλη συμμετοχή Πολιτικών προσώπων και μελών η Βασιλόπιτα του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών









ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Εκ μέρους του ΔΣ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών κ. Δημήτρης Γιαννούλης, ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και παρευρέθηκαν στη εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν πέρα από την αναμενόμενη, η ανταλλαγή ευχών εγκάρδια, το κέφι διάχυτο και οι φιλοφρονήσεις συγκινητικές. 

Τα παιδιά του Συλλόγου έψαλαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, ο Πατήρ Στέφανος μας ευλόγησε, ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας, ο χαιρετισμός, οι ευχές και η και η αναφορά του Προέδρου στις δραστηριότητες και στις μελλοντικές επιδιώξεις του Συλλόγου. 

Τα Κρητικά καλλιτεχνικά και χορευτικά συγκροτήματα, τα παραδοσιακά εδέσματα που παρατέθηκαν και η γιορτινή ατμόσφαιρα που υπήρχε, δεν άφησαν κανέναν παραπονούμενο και το Κρητικό γλέντι και ο χορός συνεχίστηκαν επί ώρες. 
Παρόντες, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Ι. Κασσαβός, οι βουλευτές της περιφέρειάς μας κ. Ι. Δέδες και Ε. Χριστοφιλοπούλου, υποψήφιοι Δήμαρχοι του Δήμου μας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και υποψήφιοι σύμβουλοι, εκπρόσωποι των κρητικών και άλλων σωματείων, πρόεδροι συλλόγων, πρόεδροι δημοτικών και άλλων φορέων, σύμβουλοι και εκπρόσωποι της περιφέρειας, υποψήφιοι βουλευτές και άλλοι. 
Τους ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους και προσδοκούμε στη συμπαράστασή τους προς το σύλλογό μας. Ζητούμε επίσης την κατανόηση όσων, για την οικονομία του χρόνου, δεν απέδωσαν χαιρετισμό. 
Ευχαριστούμε τα μέλη εκείνα του Συλλόγου που οικειοθελώς προσφέρθηκαν να βοηθήσουν. 

Επίσης όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης που στήριξαν την προσπάθειά μας. Συγκεκριμένα: ΤΑΒΕΡΝΑ ‘’ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑ’’, ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ‘’O ΣΜΗΝΙΤΗΣ’’ (ΣΙΡΑΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ), ΑΦΟΙ ΣΥΜΕΩΝΑΚΗ ΧΡΩΜΑΤΑ – ΣΙΔΗΡΙΚΑ, ΦΑΛΙΕΡΟΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ, ΑΦΟΙ ΣΗΦΑΚΗ’’ ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ’’, ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΦΟΥΡΝΟΣ), ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ‘’ΑΛΜΑ’’, ΚΑΖΑΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ), ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΥΠΟΦΗΦΙΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ), ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ‘’Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ’’, ΚΟΝΤΟΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜ. (ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΟΔΗΛΆΤΩΝ), ΠΕΤΡΑΚΑΚΗΣ (ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ), Γ. ΑΓΚΡΙΘΑΡΑΚΗΣ ΄΄ΔΙΕΣΗ’’ (ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ). 

Χρόνια πολλά. 
Για το Δ.Σ 

Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Γιαννούλης 
Ο Γενικός Γραμματέας
Νικόλαος Φουκαράκης

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα


 







 














0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου