Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Δέσμευση του Παναγιώτη Γρηγοριάδη για την εξάλειψη της εγκληματικότητας…

… του εμπορίου των ναρκωτικών και των τοξικομανών από την πόλη μας στο εκατο τοις εκατο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις για σαρωτική νίκη του Παναγιώτη Γρηγοριάδη μετά και από την άκρως επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποίησε, στην κατάμεστη αίθουσα του Varibobi Club, στο πλαίσιο παρουσίασης του προγράμματος και των στελεχών της δημοτικής παράταξης «Νέα Δύναμη» Αχαρνών. 
Ο Παναγιώτης Γρηγοριάδης, παρουσίασε το πρόγραμμα της παράταξής του, με εγκαρδιότητα και ιδιαίτερο πάθος αφού πλέον διαθέτει μεγάλη εμπειρία και γνώσεις για το σχεδιασμό και την υλοποίησή του. Ιδιαίτερα τιμητικό για εκείνον είναι ότι κατέθεσε και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του προγράμματος του. 
Αυτό που πρέπει να του αναγνωρίσουμε, είναι η ευθύτητα, η ειλικρίνεια και η αποφασιστικότητά του στο θέμα της εγκληματικότητας, του εμπορίου ναρκωτικών και της απομάκρυνσης των τοξικομανών από την πόλη μας, θέματα για τα οποία δεσμεύεται ότι θα εξαλείψει στο εκατό τοις εκατό, και αν δεν τα καταφέρει θα παραιτηθεί. Την δέσμευση αυτή έδωσε στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του και κατ’ επέκταση στους πολίτες των Αχαρνών που τους ζητάει να τον τιμήσουν με την ψήφο τους. 
Στην εκδήλωση ο κ. Γρηγοριάδης παρουσίασε τους τομεάρχες και τα υπόλοιπα στελέχη της παράταξης του, ανά τομέα εργασίας και δραστηριοποίησής τους, τα οποία προέρχονται από τις γειτονιές του δήμου μας και είναι ιδιαίτερα αγαπητά στην κοινωνία των Αχαρνών. 
Η αθρόα προσέλευση του κόσμου σχεδόν από κάθε γειτονιά της πόλης μας, δείχνει την μεγάλη απήχηση, το ενδιαφέρον αλλά και την ιδιαίτερη αγάπη στο πρόσωπο του Παναγιώτη Γρηγοριάδη και των καταξιωμένων στελεχών του, που κατέδειξαν ότι μπορεί ακόμη και από την πρώτη Κυριακή να είναι η νέα δημοτική αρχή του τόπου. 

Γραφείο Τύπου
Δημοτικής Παράταξης 
«Νέα Δύναμη» Αχαρνών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου