Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Δυναμική παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο του Χάρη Δαμάσκου

Ένας συνδυασμός έμπειρων αυτοδιοικητικών αλλά και νέων στα κοινά είναι το ψηφοδέλτιο της Παράταξης "ΔΕΚΑ" που παρουσίασε το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Νοεμβρίου 2018 ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Δαμάσκος. 

Ανάμεσα στους "παλιούς" διακρίναμε τον πρώην Αντινομάρχη και Πρόεδρο της Ιστορικής - Λαογραφικής Αχαρνών (ΙΛΕΑ) Γιώργο Φυτά, τον πρώην Δήμαρχο Θρακομακεδόνων Θέμη Οικονόμου και τους πρώην Αντιδημάρχους (2011-2014) Βασίλη Λαζάρου, Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο, Θανάση Φυτά και Χρύσανθο Κόνταρη. Από αυτούς μέλη του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου είναι οι Βασίλης Λαζάρου και Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος. 

Το ψηφοδέλτιο περιλαμβάνει επίσης αρκετά στελέχη Κοινωνικών Φορέων ή εκπαιδευτικούς, όπως οι Γιώτα Γιαννάκου, Βούλα Κλειτσιώτου, Λαμπρινός Πλατυπόδης και Αφροδίτη Τζίγκου. 

Κάποιοι Υποψήφιοι, είναι "κλώνοι" πρώην αυτοδιοικητικών όπως ο Νίκος Καδάς ( γιος της πρώην Αντιδημάρχου Γιάννας Καδά) είναι ο Δημήτρης Κωφός (γιος του λογιστή και πρώην δημοτικού συμβούλου Θρακομακεδόνων Γρηγόρη Κωφού). 

Από τον Ποντιακό χώρο ξεχωρίζει η υποψηφιότητα του συνταξιούχου υπαλλήλου του Δήμου Αχαρνών Μπάμπη Ορφανίδη. 

Η γενική εικόνα του ψηφοδελτίου είναι ότι διαθέτει δυναμική, αφού οι υποψήφιοι είναι γνωστά πρόσωπα είτε από τη συμμετοχή τους στα αυτοδιοικητικά είτε στο κοινωνικό γίγνεσθαι γενικότερα.











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου