Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Αχαρναϊκός-Αστέρας 3-0: Ήττα στο Μενίδι…


… Συγκέντρωση αύριο στον Αστέρα για το μέλλον της ομάδας


Πηγή: Αχαρναϊκός Ιστορία (https://www.facebook.com/axarnaikos.panthiras) - https://ilia.news/


Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο Αστέρας στο Μενίδι από τον Αχαρναϊκό, σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι καθάρισαν από το πρώτο μέρος. Ο Αστέρας πλήρωσε τα παιδικά του λάθη στην ανασταλτική λειτουργία στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη τα πράγματα βελτιώθηκαν, ήταν όμως αδύνατον να γυρίσει ένα παιχνίδι το οποίο είχε πάρει τέτοια αρνητική τροπή.

Στο 23΄, ο Αχαρναϊκός προηγήθηκε με πλασέ του Τσιρλίδη. Στο  32΄ με πέναλτι ο Νέρες έκανε το 2-0. Ένα πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Τσιρλίδης  από τον Γεωργακόπουλο, ο οποίος πήγε να διώξει τη μπάλα με ανάποδο ψαλίδι και χτύπησε τον επιτιθέμενο του Αχαρναϊκού. Και στο 45΄ με πλασέ ο Πουλγουρίδης έκανε το  3-0. Στην επανάληψη, οι Βυσσινί βελτιώθηκαν και είχαν τρεις καλές ευκαιρίες με τους Μανωλιά, Καραγιάννη και Αφράτη αλλά το ματς είχε ήδη κριθεί από το α΄ μέρος.

Αχαρναϊκός: Κουμής, Ιωαννίδης (60’Καραγιώργος), Χαραλαμπόπουλος, Μακρής (65’ Καρδάσης), Τζανέτος, Καρβουνίδης, Τσιντώνης (78’ Μπρέμπος), Δήμος, Τσιρλίδης (75’ Νικολάου), Νέρες, Πουλγουρίδης
Αστέρας: Χρήστου, Μωραΐτης, Ζουλούμης, Γεωργακόπουλος, Αφράτης, Σαρανταυγάς (35΄ Καραγιάννης), Κυριάζος, Σκόνδρας, Καραγκούνης (80΄ Κροτσίδας), Μουρούτης, Μανωλιάς.

Ανοιχτή συγκέντρωση μελών και φίλων του Αστέρα, για την ανδρική ομάδα και την Ακαδημία
Αύριο Δευτέρα, στον Αστέρα Αμαλιάδας έχουν προγραμματίσει ανοιχτή συγκέντρωση μελών και φίλων. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Την προσεχή Δευτέρα 5/10 και ώρα 5μ.μ., ο σύλλογός μας, θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συγκέντρωση μελών και φίλων, στα γραφεία του δημοτικού σταδίου Αμαλιάδας. Θέμα της συζήτησης θα είναι το παρόν και το μέλλον της ομάδας που όλοι αγαπάμε.

Θα γίνει συζήτηση σχετικά με την πορεία και καλύτερη οργάνωση, της πρώτης ομάδας και των τμημάτων υποδομής της.
Η ομάδα μας πλέον ενισχύθηκε, δυνάμωσε το ρόστερ της και από την άλλη βδομάδα που θα παίξει πλήρης, θα παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Γι’ αυτό, ο Αστέρας χρειάζεται τη συμμετοχή όλων με τον εθελοντισμό τους, όχι απαραίτητα με χρήματα, αλλά με την προσωπική τους παρουσία στην ομάδα. 
Καλούμε όλους όσους αγαπούν την ομάδα, να παρευρεθούν, ώστε να ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον του Αστέρα μας.
Η παρουσία των μελών είναι απαραίτητη, όπως επίσης και των φίλων της ομάδας, για να μπορέσει να γίνει ουσιαστική συζήτηση των θεμάτων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου