Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Νόμιμες οι διαδικασίες ανασύστασης της Ένωσης Γονέων Αχαρνών

... απαντά η νέα Πρόεδρος Ελένη Μότσια στον απερχόμενο Σωτήρη Κουφογεώργο

κ. Κουφογεώργο, 

Σεβόμενοι την επιθυμίας σας, προωθούμε την ανακοίνωσή σας σε όλους τους αναφερόμενους παραλήπτες. 

Οφείλουμε όμως, προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων, να επισημάνουμε τα εξής: 

Η ανασύσταση του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Αχαρνών έγινε με την τήρηση όλων των νόμιμων και καταστατικών λειτουργιών και η εγκυρότητά του ισχυροποιείται με τη γνωμάτευση / απάντηση από την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γονέων και ανώτερο όργανο των Ενώσεων, σε αντίστοιχο ερώτημά μας. 

Η Ένωση πρέπει να συνεχίσει το έργο της και να λειτουργήσει άμεσα καθότι τα προβλήματα στην Παιδεία χρήζουν εξαιρετικής σοβαρότητας. 

Τα αξιώματα δεν κάνουν τους ανθρώπους, αλλά το ακριβώς αντίθετο. 

Στον πολύ λίγο χρόνο που μένει μέχρι τις εκλογές, καλό θα ήταν να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο τους Συλλόγους και στα 107 σχολεία του Δήμου Αχαρνών. 

Προτρέπουμε όλους τους αντιπροσώπους μας και τα μέλη μας να στελεχώσουν τις Επιτροπές της Ένωσης και να μας βοηθήσουν ώστε να ισχυροποιήσουμε το ρόλο μας ως Ανώτερο Όργανο όλων των Συλλόγων Γονέων του Δήμου μας. 

Ευχαριστούμε τους Συλλόγους Γονέων για την συνεργασία όλων αυτών των χρόνων και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα τους στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας. 

Τέλος, ευχαριστούμε τον κ. Κουφογεώργο, πρώην Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Δήμου Αχαρνών και βασικότατο στέλεχος της για πολλά χρόνια, για τις πολύτιμες και ορθότατες συμβουλές του, τις οποίες όμως πολλές φορές, εκούσια ή ακούσια, δε σεβάστηκε ούτε ο ίδιος. 

Με εκτίμηση, 

Για το Δ.Σ. 

Η Πρόεδρος - Η Γεν. Γραμματέας 

Ελένη Μότσια - Κυριακή Ασλανίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου