Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ξέφρενο πάρτι στις Νύχτες πριν… τα Σοφόκλεια 2018 με τους XANA ZOO.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ένα ξέφρενο πάρτι ζήσαμε μικροί και μεγάλοι χθες 4 Ιουλίου με τους XANA ZOO στις Νύχτες πριν… τα Σοφόκλεια 2018! Τραγουδήσαμε και χορέψαμε με όλες τις επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη που έχουν λατρέψει όλα τα παιδιά από το 2006 μέσα από τους “Mazoo an the Zoo” και τους “XANA ZOO”.

Με ένα μαγικό τρόπο η Τερέζα, ο Παύλος και η Νίκη μας ταξίδεψαν με το μαγικό χαλί τους σε όλη την Χοραλία τραγουδώντας και χορεύοντας με όλους τους αγαπημένους ήρωες των λιλιπούτειων φίλων μας.
Πρώτος σταθμός η Ινδία για να συναντήσουμε την Τίγρη που είναι “μπουρλότο που όλες ζηλεύουν το λυγερό κορμί της”. Επόμενος σταθμός η Αφρική για να συναντήσουμε την αγαπημένη Καμήλα και τον μαλλιαρό Γορίλα. Το ταξίδι δεν είχε τελειωμό! Να σου και η Κατσίκα που ήταν σκέτη γλύκα και έμοιαζε με την Μόνικα Μπελούτσι, να σου και ο Σκαντζόχοιρος, να σου και η Αγελάδα που ήταν και είναι η πιο ωραία στην Ελλάδα, να σου και ο Παπαγάλος, να σου και όλη η υπόλοιπη τρελοπαρέα.
Οι μικροί μας (..και όχι μόνο) φίλοι συμμετείχαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, χορεύοντας και τραγουδώντας, σε μια ονειρεμένη παράσταση που θα μας μείνει αξέχαστη!
Η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. Μαρία Ναυροζίδου ευχαρίστησε όλους τους φίλους της ΔΗ.Κ.Ε.Α. που αγκάλιασαν για μία ακόμα χρονιά τις Νύχτες πριν… τα Σοφόκλεια 2018 ενημέρωσε για την επόμενη παράσταση την Παρασκευή 6 Ιουλίου και φυσικά έδωσε ραντεβού τον Σεπτέμβριο για τα ΣΟΦΟΚΛΕΙΑ 2018!


























0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου