Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

«Προάγγελος» του Τhrakomakedones Summer Camp το θεαματικό Street Handball στους Θρακομακεδόνες











Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Θρακομακεδόνων, στα πλαίσια της 4ης Ανθοκομικής Έκθεσης, το Street Handball, ένα αθλητικό event που οργάνωσε ο αθλητικός σύλλογος Thrakomakedones Sports Club σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος. 

Πλήθος παιδιών ηλικίας από 5 εως 12 ετών συγκεντρώθηκαν στην πλατεία, χωρίστηκαν σε ομάδες αγοριών και κοριτσιών ηλικιακά, φόρεσαν φανέλες του χάντμπολ, έδωσαν στην ομάδα τους ευφάνταστα ονόματα όπως Τα Καμένα Τοστ, Οι Δράκοι του Χάντμπολ, Οι Πριγκίπισσες του Δρόμου, Οι 7 Τίγρεις κ.α και διασκέδασαν με την ψυχή τους! Ο προπονητής χάντμπολ Γιάννης Χήνος και ο εκπρόσωπος της ΟΧΕ Κώστας Κότσιρας πρόσφεραν σε γονείς και περαστικούς ένα μοναδικό θέαμα! 

Με την άρτια κατάρτισή τους και την πολύχρονη εμπειρία τους αλλά κυρίως με τον ενθουσιασμό τους κατάφεραν να παρασύρουν όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά, ακόμα και όσα δεν είχαν ξαναπαίξει ποτέ χάντμπολ, σ' ένα ατελείωτο παιχνίδι με γρήγορες εναλλαγές, αγωνία, σασπένς και θρίαμβο! Οι γονείς επευφημούσαν ασταμάτητα, η μουσική στη διαπασών, το κλίμα ευφορίας διάχυτο! Το Street Handball ήταν πραγματικά μια γιορτή για όλους!

Να ευχαριστήσουμε την ΟΧΕ, το σύλλογο, το Δήμο Αχαρνών που ενέταξε το event στις εκδηλώσεις της Ανθοκομικής, τη ΔΗΚΕΑ για την παροχή ηχητικών, τον Αστυνομικό Σταθμό για τη βοήθεια στη ρύθμιση της κυκλοφορίας, τον ΟΑΣΑ για την έγκριση αλλαγής δρομολογίου του λεωφορείου, την τροχαία για την έγκριση κατάληψης οδοστρώματος και να ζητήσουμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκαλέσαμε σε διερχόμενα οχήματα και παρακείμενες κατοικίες. 

Κυρίως όμως να ευχαριστήσουμε τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, και τα υπέροχα παιδιά που με την αγάπη και τον ενθουσιασμό τους μας δίνουν κίνητρο να συνεχίζουμε να προάγουμε ποιοτικές δράσεις! 
Είμαστε σίγουροι οτι αντίστοιχη επιτυχία θα έχει το Τhrakomakedones Summer Camp ένα πρότζεκτ που θα υλοποιηθεί από 18 Ιουνίου με στόχο την δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία των παιδιών, σε ένα οικείο και ασφαλές πλαίσιο. 

Το πρόγραμμα περιστρέφεται γύρω από δύο άξονες, έναν εκπαιδευτικό κι έναν αθλητικό, με ποκίλλες δράσεις από ένα πλήθος συνεργατών και θα λάβει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων και το κλειστό Γυμναστήριο.

Σας περιμένουμε όλους! 
Καλό Καλοκαίρι!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου