Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ηλίας Χριστοφορίδης: Για εμάς στη δημοτική παράταξη «Νέα Δύναμη» η μερική επιτυχία ισούται με αποτυχία


Η ενασχόληση με τα κοινά, ιδιαίτερα όταν αυτή σχετίζεται με την πόλη στην οποία κανείς μεγαλώνει και ζει, θα πρέπει να βασίζεται στην ειλικρινή διάθεση, την αγάπη και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο αλλά και την ίδια την πόλη. 

Η δική μου απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά του δήμου μας, προέκυψε πριν από οκτώ περίπου χρόνια, στο πλευρό του Παναγιώτη Γρηγοριάδη και της δημοτικής παράταξης «Νέα Δύναμη». 

Βλέποντας την σημερινή εικόνα του δήμου Αχαρνών, τα τεράστια προβλήματα που εδώ και δεκαετίες παραμένουν άλυτα αλλά και την απόγνωση των κατοίκων οι οποίοι αν και ζητούν τα αυτονόητα, δυστυχώς δεν εισακούγονται από κανέναν αρμόδιο, με αποτέλεσμα τα προβλήματα να διαιωνίζονται και η αγανάκτηση να διογκώνεται κάθε μέρα πιο πολύ, δεν μπορούμε και δεν πρέπει να είμαστε αδιάφοροι. 

Για όλα τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη μας, υπάρχουν λύσεις οι οποίες θα πρέπει από το ίδιο βράδυ που θα είσαι δημοτική αρχή να έχεις την εμπειρία , τις γνώσεις, τα σχέδια, την αποφασιστικότητα και σε όλους τους τομείς να αρχίσεις να δουλεύεις από το ίδιο βράδυ για την επίλυση τους. 

Μέσα σε αυτά τα οκτώ χρόνια, που συμμετέχω στη «Νέα Δύναμη», η δημοτική μας παράταξη συνεδριάζει κάθε μήνα, συζητώντας, αναλύοντας και προτείνοντας λύσεις για όλα τα προβλήματα που προκύπτουν στην πόλη μας. 

Οι ώριμες συζητήσεις καθώς και οι προτάσεις των καταξιωμένων στελεχών μας οι οποίες έχουν καταρτίσει το πρόγραμμα της παράταξής μας, το οποίο και έχουμε δημοσιοποιήσει ένα χρόνο πριν την πραγματοποίηση των δημοτικών εκλογών δίνει την ευκαιρία στους πολίτες των Αχαρνών να γνωρίζουν εξ αρχής τα σχέδιά μας για τον τρόπο και τον χρόνο υλοποίησής τους. 

Στην «Νέα Δύναμη» όλα τα στελέχη, είμαστε πεπεισμένοι όπως και ο επικεφαλής της παράταξής μας, Παναγιώτης Γρηγοριάδης, ότι κανένα πρόβλημα δεν μπορεί και δεν πρέπει να παραμένει άλυτο και δεν συμβιβαζόμαστε σε καμία περίπτωση με την μερική υλοποίηση του προγράμματός μας. Για εμάς στη «Νέα Δύναμη» η μερική επιτυχία ισούται με αποτυχία… 

Ηλίας Χριστοφορίδης- Τομεάρχης Διαδικτύου 
και Τεχνολογίας δημοτικής παράταξης «Νέα Δύναμη»
- Οικονομολόγος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου