Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ευχές της Γεωργίας Ευθυμιάδου για τους μαθητές που δοκιμάζονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις




Αγαπητοί μαθητές ,εκπαιδευτικοί και γονείς: 

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων εκφράζω τις θερμές ευχές μου για καλή επιτυχία στους μαθητές που ξεκινούν σήμερα να διαγωνίζονται επιδιώκοντας τη συνέχιση της εκπαιδευτικής τους πορείας από τα μαθητικά έδρανα στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με στόχο μια δημιουργική εκπαιδευτική και επαγγελματική εξέλιξη .

Στη δύσκολη αυτή προσπάθειά σας να έχετε ψυχραιμία, αισιοδοξία, δύναμη , κουράγιο και καλή διάθεση διότι η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις ανοίγει δρόμους για την εκπλήρωση των ονείρων σας και αποτελεί σημαντική στιγμή στη ζωή σας αλλά δεν είναι η μοναδική για τη διαμόρφωση της εκπαιδευτικής σας πορείας. Αυτή χρειάζεται διαρκή και συστηματική προσπάθεια και επαγρύπνηση σε όλη σας τη ζωή.

Επιπρόσθετα, ως πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αχαρνών θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτικούς που προετοίμασαν επαρκώς τους μαθητές μας και τους γονείς που τους συμπαραστάθηκαν ψυχολογικά και να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να σας στηρίζω στο δύσκολο έργο σας, στοχεύοντας στη δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων για την εκπλήρωση των στόχων σας.


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 
ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου