Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Εξαιρετική και συγκινητική η Καλοκαιρινή Γιορτή των παιδιών της ΑΡΩΓΗΣ





Με την υπέροχη και συγκινητική Καλοκαιρινή Γιορτή των παιδιών της ΑΡΩΓΗΣ, τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 το απόγευμα, ολοκληρώθηκε μια δημιουργική και γεμάτη νέες προκλήσεις χρονιά, στο Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών ΑΡΩΓΗ.

Όπως κάθε χρόνο, η Καλοκαιρινή Γιορτή των παιδιών του Κέντρου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Δήμου Αχαρνών "ΑΡΩΓΗ", πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο της ΑΡΩΓΗΣ, με τα παιδιά να παρουσιάζουν μια εξαιρετική και συγκινητική παράσταση, αποχαιρετώντας μια "γεμάτη" χρονιά στην ΑΡΩΓΗ και υποδεχόμενα τις όμορφες και ξέγνοιαστες καλοκαιρινές ημέρες που έρχονται. 

Την Καλοκαιρινή Γιορτή των παιδιών της ΑΡΩΓΗΣ προλόγισε ο Πρόεδρος του Κέντρου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών ΑΡΩΓΗ κ. Νίκος Γκασούκας, ο οποίος αναφέρθηκε στη λειτουργία της ΑΡΩΓΗΣ κατά τη σχολική περίοδο 2017-2018, αλλά και στην εξεύρεση λύσης στη ασφαλή μεταφορά των παιδιών της ΑΡΩΓΗΣ. Όπως ανάφερε ο κ. Γκασούκας ειδικά για φέτος το Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών ΑΡΩΓΗ θα λειτουργήσει για πρώτη φορά και τον Αύγουστο.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου Αρωγή κα Βίκυ Έλλιοτ, η οποία αναφέρθηκε στις προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΡΩΓΗΣ και του Φιλανθρωπικού Σωματείου Αρωγή για την εξέλιξη και βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχονται στα παιδιά της ΑΡΩΓΗΣ, αναφέροντας πως κάθε πρωτοβουλία και δράση είναι για το συμφέρον των παιδιών της ΑΡΩΓΗΣ και μόνο. 

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός αναφέρθηκε στα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών της ΑΡΩΓΗΣ, που δίνουν δύναμη στη δημοτική αρχή και στη διοίκηση της ΑΡΩΓΗΣ, να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για τη λειτουργία και εξέλιξη του κέντρου, ενώ ευχήθηκε στα παιδιά και τους γονείς τους, να έχουν ένα όμορφο καλοκαίρι και στη Διοίκηση και το προσωπικό του κέντρου να είναι πάντα αποτελεσματικοί και δημιουργικοί.

Την Καλοκαιρινή Γιορτή των παιδιών της ΑΡΩΓΗΣ χαιρέτισε από μικροφώνου και η Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής κα Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στο σημαντικό κοινωνικό έργο που συντελείται στην ΑΡΩΓΗ. 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός αναφερόμενος στην λειτουργία της ΑΡΩΓΗΣ δήλωσε: 
"Η προσπάθεια του προσωπικού και των διοικούντων της ΑΡΩΓΗΣ είναι μια προσπάθεια που όλοι μας έχουμε υποχρέωση να υποστηρίξουμε με κάθε μέσο. 
Η ΑΡΩΓΗ είναι ένας χώρος που μας ενώνει, ένας χώρος συναίνεσης και σύνθεσης προσπαθειών και αυτό θα πρέπει γίνεται πράξη από όλους μας. 
Η ΑΡΩΓΗ χρειάζεται περισσότερες πράξεις και λιγότερα λόγια. 
Χρειάζεται, προσήλωση στον στόχο, συστηματική εργασία και αποτελεσματικότητα. 
Αυτή είναι η φιλοσοφία και η μέθοδος μας για την ΑΡΩΓΗ: να φανούμε με τις πράξεις χρήσιμοι και επωφελείς σε μια κοινωνική δομή κόσμημα για τον Δήμο Αχαρνών."

Ιδού κι ένα χαρακτηριστικό video από τη γιορτή


Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου