Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ευχαριστίες με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των Τμημάτων του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων



Αγαπητοί συνδημότες,
 Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των Τμημάτων του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων γι’ αυτή τη σχολική χρονιά, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο και Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία ως προς την εκπόνηση του προγράμματος και του στησίματος των Τμημάτων, καθώς και την υλοποίηση των εκδηλώσεων.

 Επίσης, πρέπει να ευχαριστήσω θερμά για την απίστευτη προσφορά τους και συνδρομή τους στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων, τους Εκπαιδευτές / Εισηγητές των Τμημάτων.

 Συγκεκριμένα τους : κ. Πλατυπόδη – Φιλοσοφία, κ. Παμουκτσόγλου – Φιλοσοφία,   κ. Παπακώστα - Ιστορία, κ. Μυτιληναίου – Σεμινάριο Νεοελληνικής Λογοτεχνίας, κ. Σαββάλα – Κόσμημα και Ντεκουπάζ, κ. Νίκα –Ζωγραφική, κ. Καπετάνου και κ. Αγγελή – Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης, κ. Βασιλειάδη – Life Coaching/Προσωπική Ανάπτυξη/Αυτοβελτίωση,   κ. Στάθη - Πλέξιμο,  κ. Καρασαϊδου - Ικεμπάνα, κ. Κωνσταντινίδη - Χορωδία, κ. Ντελέζου – Εργαστήρι Σκηνικής Έκφρασης,  κ. Μηλιώρη – Σχολή Γονέων και κ. Στάθη – Κιθάρα.
  Τέλος, να ευχαριστήσω τον κόσμο που ανταποκρίθηκε σε τέτοιο βαθμό για την συμμετοχή τους σε όλες τις δράσεις και το φοβερό feedback που είχα με τα ερωτηματολόγια (ζητώ συγγνώμη για την αστοχία να μην είναι ανώνυμα, τα στοιχεία όσων τα έβαλαν χρησιμεύουν απλά σαν καταγραφή των συμμετεχόντων…).

  Σας διαβεβαιώνουμε πως θα κάνουμε το παν να διατηρηθούν όλα τα Τμήματα και να εμπλουτιστεί το Πρόγραμμα με νέες Δράσεις.
Σας ενημερώνω πως η εκδήλωση του κλεισίματος των Τμημάτων του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων που είχε ανακοινωθεί για την Κυριακή στα πλαίσια της Ανθοκομικής ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί.

Αναφορικά με το Summer Camp, ευχαριστούμε για την τεράστια ανταπόκριση!
 Ενημερώνουμε πως το μενού για όσους επιθυμούν φαγητό με έξτρα χρέωση από την Ταβέρνα του Παππά είναι διαθέσιμο.

 Ζητήστε μας πληροφορίες.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την κ. Αμαλία Παρούση, έγκριτη Παιδίατρο της Περιοχής μας ( Αρχελάου 50Α, Θρακομακεδόνες) για την προσφορά των υπηρεσιών της για τις ανάγκες του Camp.

 Όσον αφορά στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία περιμένουμε υλικό από την Εθνική Βιβλιοθήκη για να ανακοινώσουμε το Πρόγραμμα. Θα μοιραστούν στα Σχολεία και θα υπάρχουν διαθέσιμα στην Κοινότητα και τη Βιβλιοθήκη έντυπα αιτήσεων συμμετοχών.
 Πρόκειται για ένα πρόγραμμα 20 δίωρων απογευματινών δράσεων για παιδιά 6-12 ετών που θα διαρκέσει από 20 Ιουνίου (Τελετή Έναρξης) έως 7 Σεπτεμβρίου (Τελετή Λήξης). Οι υπόλοιπες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα.

 Ευχαριστούμε πολύ και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε παρέμβαση ή πληροφορία.

Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος της Δημοτικής
Ενότητας Θρακομακεδόνων &
Υπεύθυνη Βιβλιοθήκης Π.Κ.Θ. 
Χρύσα Δουρίδα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου