Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Bachelor 3 στο... Μενίδι!

Της Ελευθερίας Τριανταφύλλου

Μετά από δύο πολύ επιτυχημένες ταινίες, το Bachelor και όσοι, όσες και όσα ,μας έκαναν να το αγαπήσουμε επιστρέφουν για τρίτη φορά στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της ταινίας που σκηνοθετεί ο Γιάννης Παπαδάκος και στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν οι “συνήθεις ύποπτοι” Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μελέτης Ηλίας, Θανάσης Βισκαδουράκης και Νίκος Βουρλιώτης και μαζί τους οι Κατερίνα Γερονικολού, Βασιλική Τρουφάκου,Ησαϊας Ματιάμπα, Τόνι Σφήνος,Τάσος Παλατσίδης, Βίκυ Κάβουρα, Δημήτρης Σταρόβας. Αναστάσιος Κολοβός και ο Τάκης Ζαχαράτος.



Τα τέσσερα αγόρια το προσπάθησαν ειλικρινά, αλλά στις δύο προηγούμενες ταινίες κατά κάποιον τρόπο “άφησαν τον γάμο και πήγαν για πουρνάρια”, με αποτέλεσμα να μην έχουν φτάσει ως τώρα στα σκαλιά της εκκλησίας...

Όλο κάπου μπλέκουν, όλο κάτι γίνεται και τελικά αυτό που δεν γίνεται είναι ο γάμος. Και αυτή την φορά οι φίλοι έμπλεξαν... στο Μενίδι. Συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής 10 Ιουνίου το καστ του “The Bachelor 3” βρέθηκε στο Μενίδι για πολύωρα γυρίσματα που ξεκίνησαν λίγο μετά τις 7:00 το πρωί.



Η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου μαζί με τους συναδέλφους της μας ενημέρωναν τακτικά για την πορεία των γυρισμάτων μέσα από ιστορίες, φωτογραφίες και βίντεο που αναρτούσαν στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Instagram.


Μένει να δούμε αν αυτή τη φορά οι τέσσερεις φίλοι θα φτάσουν ως τη γαμήλια τελετή ή αν θα χρειαστεί και τέταρτη ταινία...

Το πως ακριβώς έμπλεξαν οι αγαπημένοι ήρωες της ταινίας στο Μενίδι, μην περιμένετε να σας το αποκαλύψουμε... θα το μάθετε στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου 2018 που αναμένεται να κυκλοφορήσει η ταινία.





Πηγή: gossip-tv.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου