Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Τους Εραστές των Τερμάτων τίμησε η ΔΗΚΕΑ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία το τιμητικό ποδοσφαιρικό αφιέρωμα «Οι εραστές των τερμάτων» που διοργάνωσε η ΔΗ.Κ.Ε.Α την Τετάρτη 23 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών με τιμώμενα πρόσωπα τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Αντώνη Αντωνιάδη (Παναθηναϊκός), Κώστα Νεστορίδη (ΑΕΚ) και Ηλία Υφαντή (Ολυμπιακός), πρώτους σκόρερ των Ελληνικών Ποδοσφαιρικών Πρωταθλημάτων.

Από την εκδήλωση απουσίασε ο παλαίμαχος Ηλίας Υφαντής λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.
Ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση έδωσε η παρουσία παιδιών από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου που λειτουργούν στις Αχαρνές, Σχολή Ολυμπιακού Μενίδι (Κυριάκου Καραταϊδη) και Ακαδημία Batista (Ντανιέλ Μπατίστα).

Το συντονισμό της συζήτησης είχε ο δημοσιογράφος των αθλητικών ρεπορτάζ Άρης Γάτας, που αναφέρθηκε στις ποδοσφαιρικές προσωπικότητες του Νεστορίδη και του Αντωνιάδη. Οι τιμώμενοι παλαίμαχοι μίλησαν για τα κατορθώματά τους και θυμήθηκαν ιδιαίτερες στιγμές από παιχνίδια και απάντησαν σε ερωτήσεις του κοινού για την εποχή τους, το παρόν και το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Προβλήθηκαν φωτογραφίες και video από την ποδοσφαιρική τους καριέρα (διαδρομή).

Στο τέλος της εκδήλωσης η Πρόεδρος της Δ.Η.Κ.Ε.Α. κ. Μαρία Ναυροζίδου απένειμε στους παλαίμαχους τιμητική πλακέτα για την προσφορά τους και τη διάκριση τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς και το έμβλημα της πόλης «Αχαρνείς Ιππείς» το οποίο δόθηκε και στον Ντανιέλ Μπατίστα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Διοίκησης κ. Λουίζα Κοσμίδου, ο κ. Κωφόπουλος Παναγιώτης από την Α.Ε. Αχιλλέας Μπάσκετ στον Κόκκινο Μύλο και παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου.
Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά των Ακαδημιών που πλαισίωσαν τόσο όμορφα την εκδήλωση αλλά και τους γονείς.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου