Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ένας αληθινός δάσκαλος…




Ο Σπύρος Κύκνας είναι ένας υπέροχος δάσκαλος… Ένας δάσκαλος γεμάτος χιούμορ, τρυφερότητα, αυτοπεποίθηση και φαντασία. Δεν φοβάται να γίνει σκληρός με τους μαθητές του όταν πρέπει… 
Αλλά είναι εκείνος που σπεύδει να τους δώσει ευκαιρίες. Να τους απλώσει το χέρι και να τους ανεβάσει στην κορυφή μαζί του. 
Χρόνια τώρα στις σκηνές που ανεβαίνει ενώ θα του άξιζαν φτασμένες χορεύτριες, εκείνος όπου και όποτε μπορεί, διαλέγει για παρτενέρ του, τις μαθήτριες του ή αν μιλάμε για πολυμελή σχήματα και τους μαθητές του! 
Την ίδια ώρα που μπορεί να τους «μαλώσει» για τα λάθη τους, τους εμπιστεύεται για τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του.

 Αυτό έκανε και πρόσφατα στην εμφάνισή του στον Εθνικό Θέατρο για το αφιέρωμα στον σπουδαίο Έλληνα θεατράνθρωπο Λυκούργο Καλλέργη… 

Τελευταίες λεπτομέρειες και συμβουλές πριν την εμφάνιση στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου 
Ένα μεγάλο "Ευχαριστώ από τον Σπύρο στη Μαρία Ιωαννίδου 
Ταπεινός , ευγενής και χαμηλών τόνων όπως πάντα, δεν παρέλειψε να απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην επί σειρά ετών συνεργάτιδα και φίλη του, ηθοποιό και χορεύτρια Μαρία Ιωαννίδου η οποία ήταν εκείνη που του απηύθυνε την πρόσκληση για το Εθνικό Θέατρο, αναγνωρίζοντας το υψηλό του επίπεδο.
Ταπεινός και την ώρα της υπόκλισης ο Σπύρος Κύκνας έγραψε στη σελίδα του στο Face Book κάτω από την συγκεκριμένη φωτογραφία, τα παρακάτω λόγια. 
"Και αυτό που μένει μετά από την έκθεση στο κοινό, είναι εκείνα τα ελάχιστα δευτερόλεπτα της υπόκλισης στους θεατές και στην τέχνη...
Εκείνα τα μαγικά δευτερόλεπτα που ακούς το χειροκρότημα και ζεσταίνει η ψυχή σου..."

Γι’ αυτό και δεν είναι τυχαίο ότι τον Σπύρο τον έχουν στην καρδιά τους απλοί άνθρωποι του μόχθου που αγωνίζονται καθημερινά όχι μόνο για τα προς το ζην αλλά για τα κοινά και για τον Πολιτισμό, όπως για παράδειγμα ο Πρόεδρος του Συλλόγου της Αγίας Παρασκευής Γιώργος Αρβανίτης.
Άνθρωποι που ξέρουν να διακρίνουν ότι οι σπουδαίοι βρίσκονται ανάμεσά μας και τους αξίζει να τους τιμάμε, καθημερινά… 
Όλες τους, μαθήτριες του Σπύρου, σε αυτή την κορυφαία στιγμή βρέθηκαν κοντά του... 
Το ίδιο και οι φίλοι του φωτογράφοι Δημήτρης Σεϊταρίδης και Γιώργος Παραγυιός, που αποθανάτισαν μερικές συγκλονιστικές στιγμές... 














Λεπτομέρειες για την εκδήλωση στον Εθνικό Θέατρο για τον Λυκούργο Καλλέργη και την εμφάνιση του Σπύρου Κύκνα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου