Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Οριστική λύση στο αποχετευτικό ζήτημα των Αχαρνών ζητά ο Παναγιώτης Σιδέρης


Ένα από τα σοβαρότερα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Αχαρνών σε πολλές περιοχές είναι το πρόβλημα απουσίας αποχετευτικού δικτύου ακαθάρτων. 

Το θέμα αυτό χρήζει άμεσης επίλυσης αφού υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων των εν λόγω περιοχών και κατ' επέκταση την ανάπτυξη στο δήμο Αχαρνών αφού το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι περιοχές ΒΙΠΑ και ΒΙΟΠΑ της πόλης μας. 

Η απαράδεκτη αμέλεια που κατά σειρά ετών έχουν επιδείξει οι διοικήσεις του δήμου Αχαρνών σε ένα μείζονος σημασίας ζήτημα δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για οικιστικές και βιομηχανικές ζώνες για τις οποίες το δίκτυο ακαθάρτων αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ομαλή έκβαση της καθημερινότητας κατοίκων και επιχειρήσεων. 

Δυστυχώς, εν έτη 2018, οι κάτοικοι των Αχαρνών έρχονται αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα το οποίο δεν θα έπρεπε να υπάρχει εδώ και χρόνια. Το τραγικότερο δε, είναι πως το δίκτυο ακαθάρτων δεν απουσιάζει μόνο από τις οικιστικές ζώνες που είναι εκτός σχεδίου αλλά και από αυτές οι οποίες είναι ενταγμένες στο σχέδιο πόλης εδώ και πολλά χρόνια όπως το Πυργούθι, τμήμα της Αγίας Άννας, Κόκκινος Μύλος- Λυκότρυπα κ.α. 

Τη στιγμή που άλλοι δήμοι είχαν μεριμνήσει και πλέον έχουν λύσει οριστικά το πρόβλημα των αποχετεύσεων στην πόλη τους, ο δήμος Αχαρνών όχι μόνο δεν το έχει λύσει αλλά όπως όλα δείχνουν δεν έχει πάρει καμία ιδιαίτερη πρωτοβουλία προκειμένου να διεκδικήσει συγκεκριμένα κονδύλια για να δώσει τέλος στην χρόνια ταλαιπωρία των κατοίκων. 

Όλοι εμείς οι κάτοικοι των Αχαρνών, απαιτούμε οριστική λύση εδώ και τώρα με άμεσο σχεδιασμό, υλοποίηση αλλά κυρίως με αποφασιστικότητα από την πλευρά της δημοτικής αρχής για την τελεσίδικη λύση αυτού του τόσο σοβαρού προβλήματος. 

Παναγιώτης Σιδέρης- Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος
με τη "Νέα Δύναμη" του Παναγιώτη Γρηγοριάδη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου