Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Σκληρή απάντηση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αχαρνών για το κλείσιμο της ΔΟΥ και της «ύπουλης υποβάθμισης» του Μενιδίου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι Δημότες του Δήμου Αχαρνών Θρακομακεδόνων  βρίσκονται  μπροστά σε ένα ακόμα επεισόδιο στη διαδικασία συρρίκνωσης των δημοσίων  υπηρεσιών. Την εδώ και χρόνια διαδικασία απαξίωσης της πόλης  μας, ακολουθεί αυτή του οριστικού κλεισίματος της οικίας Δ.Ο.Υ  Η επιλογή αυτή της ΑΑΔΕ, αποτελεί την καλύτερη εξήγηση στο γιατί τόσο καιρό οι υπηρεσίες στον Δήμο μας αφήνονταν έρμαιο των προβλημάτων τους. Αδιαφορώντας η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ για τον τρόπο μεταφοράς των κατοίκων προς την περιοχή των Αγίων Αναργύρων και με μοναδικό μέσο μεταφοράς την λεωφορειακή γραμμή Α 10 – Β10 και ότι αυτό συνεπάγεται, οφείλουν να κοιτάξουν τον δημότη και την διευκόλυνση του και  όχι την ευημερία των αριθμών.
Η απάντηση φυσικά βρίσκεται στην εδώ και καιρό ειλημμένη απόφαση της ηγεσίας του ΥΠΟΙΚ και της ΑΑΔΕ, να προχωρήσουν σε νέο μαζικό κλείσιμο εφοριών και μοιραία απολύσεις εργαζομένων.
Ειδικά για τη ΔΟY Αγίων Αναργύρων, η οποία καλύπτει μια περιοχή 193.500 κατοίκων, προβλέπονται σήμερα 103 Οργανικές Θέσεις. Με τη συγχώνευση της ΔΟY Αχαρνών (37 οργανικές θέσεις), θα προστεθεί μια περιοχή με επιπλέον 106.000 κατοίκους. Παρ’ όλα αυτά η συγκεκριμένη ΔΟY θα κληθεί να φέρει εις πέρας το έργο της με 100 υπαλλήλους !!!
Καλούμε το ΥΠΟΙΚ και την  ΑΑΔΕ έστω και καθυστερημένα, να αναβάλει  το κλείσιμο και μεταφοράς της Δ.Ο.Υ . Το σχέδιο αυτό για κλείσιμο εφοριών  θα είναι το τελευταίο ύπουλο χτύπημα υποβάθμισης για τον Δήμο μας  από την  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ στην πόλη μας.
Αγωνιζόμαστε και απαιτούμε.
              Όχι άλλη υποβάθμιση στην πόλη μας.
              Να στελεχωθεί άμεσα Η Δ.Ο.Υ με το αναγκαίο προσωπικό.
              Να στελεχωθούν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες που             υπολειτουργούν.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ


          Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΛΑΧΟΥ                                     ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου