Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Με χορούς από παιδιά και ευχές από καρδιάς η Βασιλόπιτα της Ένωσης Γονέων Αχαρνών





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου ΓΕΛ Αχαρνών. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Ιωάννης Κασσαβός, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Κωνσταντίνος Καρυδάκης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ανατ. Αττικής κα Τσούπρα Ιωάννα, ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΑχαρΝΕΩΝ Ελπίδα» κ. Σπύρος Βρεττός, η Διευθύντρια του 7ου Γεν. Λυκείου κα Κική Μαύρου, ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ Στέργιος Πεδιαδίτης, η πρόεδρος της “Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών” κα Ειρήνη Μπαϊρακτάρη, το μέλος του “Επισκήνιον” κα Μάντυ Φραγκογιάννη, ο εκπρόσωπος του “Δέντρου Ζωής” κ Δημήτρης Καλατζής, ο υπ. Δημοσίων Σχέσεων της Πινακοθήκης «Χ. Τσεβάς» κ Ιωάννης Μίχας, ο εκπρόσωπος της παράταξης «Ελεύθερη Πατρίδα» κ. Χρήστος Βασιλόπουλος, οι Σύλλογοι Γονέων Δημοτικών 1ου, 2ου, 3ου, 10ου, 14ου, 15ου, 18ου, 19ου, 20ου, 22ου, 2ου Θρακομακεδόνων, οι Σύλλογοι Γονέων Γυμνασίων 4ου, 8ου, 11ου, Διαπολιτισμικού και οι Σύλλογοι Γονέων Λυκείων 1ου, 4ου, 6ου, 7ου. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα το χορευτικό τμήμα μαθητών του 15ου Δημοτικού Σχολείου και τον χοροδιδάσκαλό τους Τάσο Καλατζή καθώς επίσης και τους, ΑΦΟΙ Δημητρέση και κα Διονυσία - Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, που μας προσέφεραν τα δώρα της βασιλόπιτας. 

Δηλώνουμε την δυσαρέσκεια μας για τη φραστική επίθεση που δέχτηκε μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων από τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, όταν επενέβη, προκειμένου να σταματήσει την αντιπαράθεση που ξεκίνησε με επικεφαλής άλλης παράταξης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. 

Επισημαίνουμε ότι, η Ένωση Γονέων μένει εκτός Δημοτικών και  Πολιτικών αντιπαραθέσεων, απ’ όπου και να προέρχονται. Τα μέλη του Δ.Σ. θα προστατέψουν το θεσμό αυτό και δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να τον χρησιμοποιήσει για οποιοδήποτε λόγο. 
«Η ισχύς εν τη Ενώσει…. Γονέων» 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα







































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου