Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Μεγάλη διάκριση από τους ΧΡΥΣΟΥΣ ΣΚΟΥΦΟΥΣ στο Μενιδιάτη σεφ Γιώργο ΚατάραΜια μεγάλη τιμή επιφύλαξαν για φέτος οι ΧΡΥΣΟΙ ΣΚΟΥΦΟΙ στο συντοπίτη μας ταλαντούχο σεφ Γιώργο Κατάρα.
Μαζί με άλλους τέσσερις ταλαντούχους Έλληνες σεφ που εργάζονται στο εξωτερικό, θα επιμεληθεί το μενού του επίσημου δείπνου της απονομής των βραβείων ΧΡΥΣΟΙ ΣΚΟΥΦΟΙ στα καλύτερα ελληνικά εστιατόρια. Ο δείπνος θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου 2018 στο ξενοδοχείο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ και προβλέπεται μια λαμπρή εκδήλωση, καθώς πρόκειται για την 25η επέτειο του θεσμού.
Η Επιτροπή ολοκλήρωσε το φετινό γαστρονομικό της ταξίδι στα υποψήφια εστιατόρια και όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά.
Ο Γιώργος Κατάρας έχει δουλέψει σε ονομαστά εστιατόρια της Μεγάλης Βρεττανίας και της Ιρλανδίας και έχει εκπροσωπήσει τις δύο χώρες στο διαγωνισμό S.Pellegrino Young Chef 2016. Σήμερα βρίσκεται στην ομάδα του τριάστερου «Geranium» της Κοπεγχάγης, έχοντας διατελέσει senior pastry chef στο «Fera at Claridges» (αστέρι Michelin).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου