Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Πλούσια Πολιτιστική και Αθλητική δράση ξεδιπλώνει το επόμενο διάστημα η ΚΝΕ Μενιδίου – ΦυλήςΤο Τομεακό Συμβούλιο Μενιδίου - Φυλής της ΚΝΕ θα ξεδιπλώσει το επόμενο διάστημα μια πλούσια δραστηριότητα με σκοπό να έρθει σε επαφή με ακόμα περισσότερους νέους και νέες της περιοχής. 
Κορύφωση όλης αυτής της δραστηριότητας θα είναι το Μαθητικό Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μάρτη στο Δημαρχείο Αχαρνών και θα είναι αφιερωμένο στον κομμουνιστή ήρωα Νίκο Μπελογιάννη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, καθώς εκείνη την ημέρα συμπληρώνονται 66 χρόνια από την εκτέλεσή του.
Σε όλη αυτήν την πορεία η ΤΟ Μενιδίου - Φυλής της ΚΝΕ επιδιώκει να συζητήσει με τη νεολαία της περιοχής, να απευθύνει μαζικό κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, αξιοποιώντας μια πολύμορφη δραστηριότητα.
Σε αυτή την κατεύθυνση διοργανώνει τουρνουά Μπάσκετ 3on3 το Σάββατο 10 Μάρτη στις 10.30 π.μ. στο 1ο κλειστό Γυμναστήριο Αχαρνών, με σύνθημα «ΚΑΡΦΩΣΕ ενάντια στο Ρατσισμό και στο ΣΥΣΤΗΜΑ που τον γεννά». Το τουρνουά διεξάγεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού (21 Μάρτη).
Επίσης, η Οργάνωση ετοιμάζει να παρουσιάσει μια όμορφη δουλειά που ετοιμάζει εδώ και μήνες η Μαθητική Θεατρική Ομάδα της Τομεακής Οργάνωσης. Έτσι στις 18 Μάρτη στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών θα ανεβάσουν τη θεατρική παράσταση «Πόσο κοστίζει το Σίδερο» του Μπ. Μπρεχτ. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου