Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Η λάμψη των Χριστουγέννων στην Παναγία Σουμελά Αχαρνών

Φωτορεπορτάζ Γεώργιος Νιώρας





Το Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Παναγίας Σουμελά, το οποίο λειτουργεί με το Ρωσικό τυπικό και εξυπηρετεί τους Ρωσόφωνους ομογενείς και μετανάστες της περιοχής των Αχαρνών αλλά της ευρύτερης περιοχής, γιορτάζει αυτές τις ημέρες τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Το παρεκκλήσιο τελεί τις ακολουθίες σύμφωνα με το ιουλιανό ημερολόγιο.
Εφημέριος του Ιερού Ναού ο δραστήριος ιερέας Πατήρ Γρηγόριος Πιγκάλοβ, ο οποίος κάθε χρόνο στολίζει το εσωτερικό του Ναού με όμορφα έλατα που δίνουν ένα ξεχωριστό χρώμα στον εορτασμό των Χριστουγέννων της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.

Στον Ιερό Ναό της Παναγίας Σουμελά Αχαρνών εκτίθεται προς προσκύνηση τα Ιερά Λείψανα μεγάλων Ρώσων Αγίων: Οσίου Σεραφείμ του Σαρώφ, Αγίας Ματρόνας της Αόμματης, Μόσχας, Αγίων Φιλαρέτου και Θεοδοσίου αρχιεπ. Τσερνίγκοφ και Οσίου Λαυρεντίου Τσερνίγκοφ.

Οι ευσεβείς Χριστιανοί μπορούν να λαμβάνουν την ευλογία των Αγίων καθημερινά, αφού ο Ιερός Ναός Παναγίας Σουμελά παραμένει ανοιχτός καθημερινά από 8:00 π.μ. με 1:00 μ.μ. και από τις 5:00 μ.μ. μεχρι 8:00 μ.μ.
Τηλ. 210 2465635
Διεύθυνση: οδός Σαμψούντος, Αχαρναί, Αθήνα, Τ.Κ.13671
E-mail: panagiasoumela@hotmail.com
Σελίδα στο fecebook- Παναγία Σουμελά Αχαρνών

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου