Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Πολιτισμός, βραβεύσεις και πλήθος κόσμου στη Βασιλόπιτα του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων

Ρεπορτάζ- Φωτό Θοδωρής Ράπτης






Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων του Δήμου Αχαρνών , πραγματοποιήθηκε η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, καθώς και η βράβευση των συμμετεχόντων στον 1ο διαγωνισμό διηγήματος ΠΚΘ.

Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων κ. Ιωάννης Κασσαβός, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων το 2017, ευχόμενος ακόμη καλύτερα αποτελέσματα το 2018, ενώ ακολούθησε ένας σύντομος απολογισμός από την Υπεύθυνη Βιβλιοθήκης και Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Θρακομακεδόνων κ. Χρύσα Δουρίδα. 

Ο πατέρας Λάμπρος ευλόγησε την βασιλόπιτα, ενώ είχαν προηγηθεί οι βραβεύσεις με το 1ο βραβείο στην κ. Μεταξά- Καραγιαννίδου Ζωή (Μια ξεχωριστή μέρα), το 2ο βραβείο στην κ. Αλεξανδρή Βανέσσα (Κατάθεση ψυχής)και το 3ο βραβείο στην κ. Χασάπη Χριστίνα (Η κραυγή), και τέλος το Δ.Σ. βράβευσε τιμητικά την κ. Μπακάλη Βαρβάρα για το διήγημά της το οποίο βραβεύτηκε από τον Όμιλο Unesco.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου κ.κ.: Μηλιώρη Αφροδίτη, Ναυροζίδου Μαρία, Ζητούνης Ηλίας, Συρίνιδης Θεόδωρος, Χίος Αναστάσιος, Βρεττός Μιχαήλ, Βρεττός Σπύρος.
Επίσης οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δημοτικής Ενότητας Θρακομακεδόνων κ.κ.:
Χρύσα Δουρίδα (Πρόεδρος), Γκιολή Παρασκευή, Χρηστάκος Χρήστος.
Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων ήταν οι κ.κ.: Θεοδωροπούλου Ουρανία, Παπαθεοδώρου Βασιλική, Κεχρή Σωτηρία, Κανελλόπουλος Πέτρος, Ράπτης Θεόδωρος.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι Φορέων του Δήμου: 
Γενικό Λύκειο Θρακομακεδόνων, Σώμα Προσκόπων Θρακομακεδόνων, Οδηγοί Θρακομακεδόνων, Συνεταιρισμός Θρακομακεδόνων, Σύλλογος Μέριμνα, Σύλλογος Γυναικών, Σύλλογος Παναθηναϊκή, ΕΣΥΝ, Λαογραφική Εταιρεία Αριστοτέλης, Ροταριανός Όμιλος Θρακομακεδόνων, Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος, Αθλητικός Σύλλογος Ολυμπιάδα, Α.Ο.Θ., Αθλητικός Σύλλογος Αναγέννηση, και ο Αθλητικός Σύλλογος Θρακομακεδόνες σπορ κλάμπ.
Την παρουσίαση της επιτυχημένης εκδήλωσης, έκανε η κ. Παπαθεοδώρου Βασιλική τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων.

Καλή Χρονιά με Υγεία!
Ράπτης Γ. Θεόδωρος

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 
























0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου