Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Αθρόα συμμετοχή και ζεστή φιλοξενία στην Βασιλόπιτα του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών

Φωτορεπορτάζ Γεώργιος Νιώρας






Με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού μελών, φίλων, επισήμων κι εκπροσώπων συλλογικών φορέων του τόπου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 21 Ιανουαρίου, η κοπή της Βασιλόπιτας 2018 του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών στην κατάμεστη και φιλόξενη στέγη του. 

Όπως πάντα τον κόσμο καλωσόρισαν με παραδοσιακά κάλαντα τα Κρητικόπουλα του χορευτικού ενώ η Βασιλόπιτα κόπηκε με τις ευλογίες της Εκκλησίας. 

Το κύκλο των ευχών που… έδωσαν και πήραν! άνοιξε ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός κι έκλεισε ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης και Πρόεδρος του Συλλόγου Μανώλης Μανιδάκης, ο οποίος έχοντας στο πλευρό του σύσσωμο το Δ.Σ υπήρξε ιδιαίτερα περιποιητικός με όλο τον κόσμο όπως ακριβώς το απαιτεί η παράδοση της λεβεντογένας Κρήτης. 

Τις ευχές τους έδωσαν επίσης Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κι εκπρόσωποι Πολιτιστικών και Κοινωνικών Φορέων της πόλης των Αχαρνών. 

Η εκδήλωση της Κρητικής βασιλόπιτας άλλωστε όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος εξελίχθηκε σε γνήσιο παραδοσιακό γλέντι με τραγούδια χορούς, κρητικούς μεζέδες και γλυκόπιοτη τσικουδιά. Και του χρόνου!

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 



 




























0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου