Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Η ανέγερση του νέου Δημοτικού Σχολείου στην Μπόσκιζα το κύριο θέμα στη συνάντηση των Συλλόγων με τον Ανδρέα Λοβέρδο




Θέμα: Συνάντηση με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδο 

Το ΔΣ του Συλλόγου των κατοίκων της Μπόσκιζας στο πλαίσιο της ενημέρωσης των κοινοβουλευτικών ομάδων για τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή μας, πραγματοποίησε μία ακόμα επίσημη συνάντηση. Σε αυτή παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του, καθώς και εκπρόσωποι του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών. Επίσημος προσκεκλημένος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος σε πολύ καλό κλίμα εποικοδομητικού διαλόγου ζήτησε να μάθει τα προβλήματα της περιοχής.

Το ζήτημα που κυριάρχησε ήταν η μετεγκατάσταση και ανέγερση του νέου Δημοτικού Σχολείου στην Μπόσκιζα, καθώς και η ασφάλεια των μαθητών στις ήδη υπάρχουσες παλιές εγκαταστάσεις. Ο κ. Λοβέρδος επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ζέση και ενδιαφέρον, ζήτησε να του παρασχεθούν όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία που χρειάζονται ώστε να αναδειχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το τόσο σημαντικό ζήτημα της περιοχής μας. Οι εκπρόσωποι και των δύο Συλλόγων δεσμεύτηκαν ότι θα παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια ώστε να συνδράμουν στην πρωτοβουλία που ανέλαβε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Ακολούθησε ανοικτή συζήτηση όπου όλες οι πλευρές συμφώνησαν να πραγματοποιηθούν και άλλες ανάλογες συναντήσεις στο μέλλον.

Το ΔΣ του Συλλόγου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου