Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Μια ''Ζεστή Αγκαλιά''! για την ημέρα του Παιδιού ο Σύλλογος Τριτέκνων

Της Μπαρμπηλένας Τριανταφύλλου 

Το γιορτινό απόγευμα της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου,ο σύλλογος Τριτέκνων Αν.Αττικής έκλεισε στη ζεστή αγκαλιά του όλα τα παιδιά του Δήμου Αχαρνών, σε μια εκδήλωση γεμάτη κουκλοθέατρο, χορό,ενέργεια και φαντασία.


Οι μικροί φίλοι της πόλης των Αχαρνών που συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου με αφορμή την ημέρα των δικαιωμάτων του παιδιού, παρακολούθησαν μια διδακτική παράσταση κουκλοθεάτρου από την γλυκιά Χιονούλα και τους ''κουκλοφίλους''της.

Επρόκειτο για ένα διαδραστικό θέαμα με όμορφα ηθικά διδάγματα.Ορισμένα εξ αυτών ήταν η σημασία που έχει η τήρηση μιας υπόσχεσης, και η αξία της δημιουργίας πολυμελών οικογενειών.

Ωστόσο το πάρτι δεν σταμάτησε εκεί. Η γλυκιά Χιονονυφάδα παρέσυρε στο χορό της μικρούς και μεγάλους,δίνοντας την εντύπωση μιας αυτοσχέδιας παράστασης επί σκηνής, με τα παιδιά πρωταγωνιστές και τους γονείς φανατικούς θαυμαστές. Άλλωστε έτσι δε συμβαίνει και στην πραγματικότητα; Δεν είμαστε οι μεγαλύτεροι θαυμαστές των μικρών μας; 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή συμβολικών βραβείων στα ξεθεωμένα από το χορό και το τραγούδι νιάτα.Η ομάδα face-painting ανέλαβε να τους κάνει αγνώριστους, και μπαλονοκατασκευές δόθηκαν, στους πιο ζωηρούς performers. 

Ο Σύλλογος Τριτέκνων, τιμά το θεσμό της οικογενείας μέσα από πλήθος εκδηλώσεων που θέτουν το παιδί στο επίκεντρο. Είναι σημαντικό να στηρίζουμε αυτές τις προσπάθειες και να αναζητούμε μικρές αφορμές για να ξεφεύγουμε από τη ρουτίνα,να ψυχαγωγούμε τα παιδιά μας και να γιορτάζουμε την κάθε μέρα. 

Αυτό επιδιώκει η ''Ζεστή Αγκαλιά'' και εμείς από την πλευρά μας κοινοποιούμε τους αγώνες της και κινητοποιούμε όλο και περισσότερες οικογένειες να ενώνονται σε μια τέτοια τεράστια αγκαλιά σαν αυτή του συλλόγου τριτέκνων Αν.Αττικής.



Η δραστήρια Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής "η Ζεστή Αγκαλιά" Μαρία Ναυροζίδου, ήταν εκείνη που έδωσε το σύνθημα να ξεκινήσει η όμορφη βραδιά, καλωσορίζοντας γονείς και παιδιά









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου