Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Σε ήρεμο κλίμα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά της παραβατικότητας

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΑΣ


Σε εξέλιξη βρίσκεται το Δημοτικό Συμβούλιο κατά της παραβατικότητας, που πραγματοποιείται το απόγευμα της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου 2017, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη και ανώτατων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. 
Σκοπός της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου είναι να γίνει μια ανασκόπηση της κατάστασης και να εκτιμηθεί αν απέδωσαν ή όχι τα μέτρα που ελήφθησαν από το Υπουργείο μετά το τραγικό περιστατικό της απώλειας του μικρού Μάριου, το περασμένο καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια της αποχαιρετιστήριας εκδήλωσης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών.
Η συζήτηση διεξάγεται σε ήρεμο κλίμα, ενώ η συμμετοχή του κόσμου δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη, σε σχέση με τις κινητοποιήσεις του περασμένου καλοκαιριού. 
Σημαντική είναι η παρουσία των μαζικών φορέων του Δήμου και ιδίως του γονεϊκού κινήματος που έχει αυξημένη ευαισθησία, καθώς το περιστατικό του καλοκαιριού αφορούσε μαθητή.
Οι εκπρόσωποι των μαζικών φορέων θα τοποθετηθούν μετά την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων του Δημάρχου και των επικεφαλής των παρατάξεων.
Αναλυτικό ρεπορτάζ μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης. 






















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου