Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Συναυλία αλληλεγγύης από τα αστέρια του rising star στα Σοφόκλεια


Της Μπαρμπηλένας Τριανταφύλλου

Με πρωτοβουλία του καθηγητή του Δημοτικού Ωδείου Αχαρνών Μιχάλη Σωτηράκη, οι διαγωνισθέντες στο talent show του ΑΝΤ1 «Rising Star», Κέλλυ Βουδούρη και Πάνος Σμυρναίος έδωσαν την Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη 2017 μια συναυλία, ξέχειλη από φρεσκάδα και νεότητα για φιλανθρωπικό σκοπό.



Στόχος ήταν η συγκέντρωση τροφίμων ώστε να δοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου και να προσφέρουν ανακούφιση στις οικογένειες των Αχαρνών που βρίσκονται σε ανάγκη. Σε αυτά τα πλαίσια το εισιτήριο δεν κόστισε τίποτε περισσότερο από όσα μπορούσε να διαθέσει ο καθένας από εμάς προκειμένου να εκπληρώσει το καθήκον του ως άνθρωπος και ως συνδημότης.
Τόσο ο σκοπός όσο και οι ήδη λατρεμένοι τραγουδιστές πλημμύρισαν το αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» νεανικό -και όχι μόνο- κοινό. Διάχυτο ήταν το κέφι και ο ρομαντισμός στην ατμόσφαιρα ενώ η συμμετοχή και η αγάπη των θαυμαστών με το θερμό χειροκρότημα και το σιγοψιθύρισμα στίχων περίφημων τραγουδιών ήταν αμείωτη σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας.
Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την αξία της εν λόγω προσπάθειας στα πλαίσια του μουσικοθεατρικού φεστιβάλ των Σοφοκλείων 2017 και να συνεχίσουμε είτε σε ατομικό είτε σε συλλογικό επίπεδο να τιμούμε αφενός τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας και να παρέχουμε ένα χέρι βοηθείας στις φιλανθρωπικές οργανώσεις.
Θα το κάνουμε και θα πούμε και ένα τραγούδι!




Τήρηση ενός λεπτού συγής για τις 7 ψυχές που χάθηκαν στον τραγικό σεισμό, 
το Σεπτέμβρη του 1999

Ο Μιχάλης Σωτηράκης και οι μουσικοί τoυ συγκροτήματος




Η Κέλλυ Βουδούρη  ντουέτο με το Σπύρο Λυμπέρη


Η γλυκύτατη Κέλλυ κάνει παιχνίδια στις νεαρότερες θαυμάστριές της




Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πατέρας του νικητή του τηλεοπτικού παιχνιδιού Γιάννη Ξανθόπουλου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου