Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Λύση στο διοικητικό αδιέξοδο του Αχαρναϊκού με Πρόεδρο και πάλι τον Κλήμη


Ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του ανοίγει ο Αχαρναϊκός καθώς συστάθηκε προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο που αναλαμβάνει τόσο να προγραμματίσει την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας όσο και την διαδικασία συμμετοχής στο Football League.Παρότι η χρονιά που πέρασε ήταν ίσως από τις πιο δύσκολες τόσο οικονομικά όσο και διοικητικά για τον Αχαρναϊκό και παρότι ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος Κλήμης Κολιός κλήθηκε να αντιμετωπίσει μία «άρρωστη» κατάσταση, τελικά η ομάδα της πόλης κατάφερε να παραμείνει στα σαλόνια της Football League για 5η συνεχή χρονιά!
Μετά από σειρά διαβουλεύσεων και επαφών με παράγοντες του ποδοσφαίρου, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, φιλάθλους, επιχειρηματίες αλλά και την Δημοτική Αρχή, που θεωρούν πως η ιστορική ομάδα πρέπει να συνεχίσει αδιάλειπτη την πορεία της, αποφασίστηκε στην προεδρεία να παραμείνει ο Κλήμης Κολιός. 
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια παρουσία όλων των παραπάνω παραγόντων, αλλά και του Προέδρου της Football League Λεωνίδα Λεουτσάκου δήλωσε:
«Δεν θα άφηνα ποτέ την ομάδα της πόλης μου, την ομάδα που μεγάλωσα, να κατρακυλήσει. Προσπάθησα με κόπο να την κρατήσω στην κατηγορία την περασμένη σεζόν, κάτι που μου στοίχισε τόσο οικονομικά όσο όμως και σε θέμα υγείας. Ο Αχαρναϊκός γυρίζει σελίδα! Ότι έγινε, έγινε. Από εδώ και πέρα προχωράμε ενωμένοι όλοι με σκοπό να δούμε καλό ποδόσφαιρο από μία ομάδα που αξίζει τα καλύτερα! Σας θέλω όλους δίπλα μου έμπρακτα!».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου