Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι Ακαδημίες του Α.Ο.ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ


Α.Ο.ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ : ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ : (5-15 Ετών)
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ : ( Όλων των ηλικιών ) 
ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ : ΣΑΒΒΑΤΟ 2 Σεπτεμβρίου 2017 

ΩΡΑ : 13:00μμ (Αθλητές και Αθλήτριες με αθλητική περιβολή) 
ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ εγκαταστάσεις RIVER CAMP Τέρμα Θωμά Παλαιολόγου –Χαραυγή- Αχαρναί 
ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ - ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...!!! ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΜΑΣ ΛΟΓΟ ΑΠΕΙΡΙΑΣ (2 χρόνια) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΤΑΚΤΟ ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟ…!!! 
Αλλά ΔΕΙΤΕ και ΕΔΩ λίγο …!!! 
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ τους γονείς Και όχι μόνο …!!! 
Αγαπητοί φίλοι γονείς , 
ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ : 2016-2017 …!!! 
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ …? 

Πριν επιλέξετε και καταλήξετε σε κάποια ακαδημία ποδοσφαίρου καλό θα είναι να κάνετε ανίχνευση στην ποδοσφαιρική αγορά , προκειμένου να βρείτε την ακαδημία που το παιδί σας θα δένει σαν χαρακτήρας (εξ άλλου ,εσείς το ξέρετε καλύτερα, απ τον καθένα !!!), που το παιδί σας θα ευχαριστιέται και θα χαίρεται για αυτό που κάνει, μην παρασύρεστε από το που θα πάει ο τάδε και ο δείνα ,προκειμένου να πάτε και εσείς το παιδί σας, μην ξεχνάτε ότι για το παιδί ασχολείστε και όχι για της παρέες τις δικιές σας ,μην ξεχνάτε ότι ΟΛΑ για τα ΠΑΙΔΙΑ γίνονται και ΟΧΙ για ΕΣΑΣ (επιλογή συλλόγου) μην ξεχνάτε ότι το κάθε παιδί είναι ξεχωριστή προσωπικότητα και θέλει τα δικά του θέλω και στάνταρτ , θυσιάστε λίγα μέτρα και λίγο χρόνο παραπάνω σε απόσταση και αποφύγετε να (παρκάρετε τα παιδιά σας !!! στο πλησιέστερο γήπεδο προκειμένου να κερδίσετε λίγο χρόνο ) μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για τα παιδιά σας, ρωτήστε , μάθετε δείτε , δοκιμάστε πριν καταλήξετε , μάθετε ποιος είναι αυτός που θα έχει τα παιδιά σας, μιλήστε μαζί του, μάθετε τις αρχές τους σκοπούς και τους στόχους και γενικά την φιλοσοφία της ακαδημίας, και μην πέφτετε σαν σπουργίτια στο σταφύλι μόνο και μόνο για την ΓΝΩΣΤΗ !!! επωνυμία της η το ΓΝΩΣΤΟ !!! όνομα του προπονητή της, έχω βαρεθεί να ακούω από ορισμένους γονείς , εμείς πάμε εκεί..... !!! έχουμε προπονητή αυτόν.... !!!, που έχει παίξει εκεί και εκεί και εκεί !!! και τα παιδάκια τους δεν ξέρουν ούτε τα βασικά πράγματα , άντε τώρα !!!!
Και βέβαια αποφύγετε την λογική κάποιων Διοικήσεων (πολλά παιδιά - πολλά λεφτά) γιατί αυτή η λογική φέρνει και την πλήρη απαξίωση της προσωπικότητας του κάθε παιδιού όχι μόνο του ταλέντου αλλά και του παιδιού που απλά θέλει να αθληθεί ,και όλα αυτά βέβαια μπροστά στο βωμό των πολλών οικονομικών οφελών .
Βλέπετε εμείς εδώ στον Α.Ο.ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ εκείνο που έχουμε σαν βασικό μπούσουλα είναι μεταξύ άλλων να μαθαίνουμε στα παιδιά μας ότι το ποδόσφαιρο είναι μικρογραφία της κοινωνίας μας, σε όλες τις παραμέτρους της (χαρά-λύπη-πόνος- αδικία- νίκη- ήττα και πολλά άλλα ) μαθαίνουν να μην παρακολουθούν απλά την ζωή ,αλλά να βγαίνουν μπροστά και να την εκμεταλλεύονται πλήρως ,να προσπαθούν και να μην τα βάζουν κάτω με ότι αυτό συνεπάγεται ,(δεν μας πτοεί μια μεγάλη ήτα ,την έχουμε υποστεί, και ούτε μας κολακεύει μια μεγάλη νίκη την έχουμε νιώσει ) Έχουμε σαν βασικό ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ μας τρίπτυχο :
Α) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-Β) ΣΧΟΛΕΙΟ-Γ) ΣΥΛΛΟΓΟ
και σαν ΑΘΛΗΤΙΚΟ μας, το:
1) ΟΡΓΑΝΩΣΗ-2) ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ-3) ΔΥΝΑΜΗ,
και με αυτά πορευόμαστε κάτω από όποιες συνθήκες ,και με όποιο κόστος . Δεν φοβόμαστε λοιπόν να προσπαθούμε για αυτά που πιστεύουμε γιατί γνωρίζουμε ότι την κιβωτό την έφτιαξαν ερασιτέχνες και τον τιτανικό επαγγελματίες !!! 
Και ΄΄ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΄΄
Στη συνέχεια και για περισσότερα… ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ…!!!
Προσκαλούμε ΟΛΑ τα παιδιά αγόρια και κορίτσια στις παραπάνω ηλικίες που τους αρέσει το ποδόσφαιρο να έρθουν ΜΑΖΙ μας ΠΡΩΤΑ να μας ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ , και μετά ‘’ αν ΤΟΛΜΑΤΕ φύγετε από κοντά μας’’ 
Για περισσότερα…!!!
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ : ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ 
Αντώνης Σουλακέλλης : 210/2316696 Κιν:6945836139
Και με τους ηλεκτρονικούς τρόπους 
Α) FB- inbox- Αntonis Soylakellhs
Β) Ε-mail-antonis431956@yahoo.gr
Γ) F.B Α.Ο.ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ
Δ) FB –ΛΥΚΟΤΡΥΠΑ-ΚΑΤΩ ΑΧΑΡΝΑΙ-ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου