Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Μήνυμα της Γεωργίας Ευθυμιάδου για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων



«Ευχές της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αχαρνών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις»

Αγαπητοί μαθητές ,εκπαιδευτικοί και γονείς:

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων εύχομαι καλή επιτυχία στους μαθητές που ξεκινούν σήμερα να διαγωνίζονται επιδιώκοντας τη συνέχιση της εκπαιδευτική τους πορείας στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα με στόχο μια δημιουργική επαγγελματική εξέλιξη .

Στη δύσκολη αυτή προσπάθειά σας να έχετε ψυχραιμία, αισιοδοξία, δύναμη , κουράγιο και καλή διάθεση διότι η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις ανοίγει δρόμους για την εκπλήρωση των ονείρων σας και αποτελεί σημαντική στιγμή στη ζωή σας αλλά δεν είναι η μοναδική. Είναι μία μόνο μάχη από τις πολλές που θα δώσετε σε όλη σας τη ζωή.

Επιπρόσθετα, ως πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αχαρνών θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτικούς που προετοίμασαν επαρκώς τους μαθητές μας και τους γονείς που τους συμπαραστάθηκαν ψυχολογικά και να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να σας στηρίζω στο δύσκολο έργο σας, στοχεύοντας στη δημιουργία κατάλληλου περιβάλλοντος και συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας των σχολείων μας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ  
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου