Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Τυχαίο;


Μπορεί η συνάντηση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Παναγιώτη Πολυμενέα με τον Προϊστάμενο εφημέριο των Αχαρνών Ευάγγελο Λάζο στο γνωστό μεζεδοπωλείο της πόλης των Αχαρνών ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑ να υπήρξε τυχαίο γεγονός , αλλά όχι για τον ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ που ζήτησε να τους φωτογραφίσει μαζί. 

Κι αυτό, διότι όταν ο Ιερέας ανήμερα της Ζωοδόχου Πηγής, την Παρασκευή 21 Απριλίου, αμέσως μετά την κορύφωση των θρησκευτικών εκδηλώσεων είχε εκφράσει απερίφραστα τις ευχαριστίες του, στο πρόσωπο του Αντιδημάρχου εκείνος δεν ήταν εκεί για να τις ακούσει. 

Έτσι ο ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ έχασε την ευκαιρία φωτογραφίσει τον Παναγιώτη Πολυμενέα ν’ ακούει τα λόγια του ιερέα που αφορούσαν στο πρόσωπό του και μαζί με το χαρακτηριστικό φωτογραφικό στιγμιότυπο, έχασε και  το προς δημοσίευση θέμα. 
Ως εκ τούτου, τα δημοσιεύματα για το πανηγύρι περιορίστηκαν στο θρησκευτικό, πολιτιστικό και κοσμικό κομμάτι των εκδηλώσεων. 

Ο ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ δεν ξέχασε όμως! 
Κι έτσι όταν η δεύτερη ευκαιρία ήρθε στην ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑ όπου οι δύο άντρες έτυχε να συναντηθούν, όχι μόνο την άδραξε, αλλά και τους ζήτησε μια κοινή φωτογραφία χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις ,όπερ κι εγένετο! 

Για να επανέλθουμε όμως στο θέμα και στον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής, ο Ευάγγελος Λάζος δεν είχε άδικο που ευχαρίστησε προσωπικά τον Αντιδήμαρχο, καθώς ο Παναγιώτης Πολυμενέας είχε ανταποκριθεί άμεσα στο κατεπείγον αίτημά της ενορίας και μάλιστα εν μέσω Μεγάλης Εβδομάδας και σε χρόνο ντε τε! 

Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Ιερός Ναός του Αγίου Βλασίου είχε να κάνει με τα λήμματα της αποχέτευσης που υπερχείλιζαν και δημιουργούσαν έντονη δυσοσμία, το οποίο αν και δύσκολο από άποψη εργασιών, λύθηκε μέσα σε δύο μόνο μέρες, όποτε ο Ναός με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου, συνδέθηκε με την κεντρική αποχέτευση. 

Συμπερασματικά, καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο παπα Λάζος επεσήμανε πως οι λατρευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς την ουσιαστική και άμεση ανταπόκριση του Παναγιώτη Πολυμενέα …

Κι εν τέλει η αλήθεια θα πρέπει όχι μόνο να λέγεται αλλά και να γράφεται… Έστω και με λίγη καθυστέρηση 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου