Διαπρέπει και στη μαγειρική το Μενίδι, αφού ένα από τα πιο γνωστά παιδιά της πόλης μας δρέπει δάφνες στο εξωτερικό.
Ο γιος του Σούλη, Γιώργος Κατάρας όχι μόνο δουλεύει στο βραβευμένο με αστέρι Michelen εστιατόριο Fera at Claridge’s του Λονδίνου, αλλά επιλέχθηκε ανάμεσα στους πέντε πλέον ταλαντούχους Έλληνες σεφ που μαγείρεψαν για τα γενέθλια του πρωτοκλασάτου ελληνικού εστιατορίου CTC Restaurant Urban Gastronomy (Διοχάρους 27 Καισαριανή).
Δείτε τι έγραψε εξειδικευμένο στη μαγειρική περιοδικό:
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου