Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Δυναμική παρουσία του Βουλευτή Κώστα Κατσίκη στην κοπή της πίτας των κυνηγών

O Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Περιφέρεια Αττικής Κώστας Κατσίκης είναι γνωστός και δημοφιλής στην περιοχή του, τα Μεσόγαια.
Ωστόσο, παρόλο που πολιτεύεται χρόνια και είναι γιος του αείμνηστου Βουλευτή της ΝΔ Θεόδωρου Κατσίκη, ο οποίος είχε βοηθήσει και την ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας δηλαδή το Μενίδι και τα Άνω Λιόσια, δεν έχει μεγάλα ερείσματα στην περιοχή μας. Έτσι αποφάσισε να καλύψει το έδαφος αναθερμαίνοντας τις παλιές οικογενειακές σχέσεις και δημιουργώντας νέες. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιεί συχνότερες επισκέψεις στην περιοχή και σε μια από αυτές παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας του κυνηγετικού Συλλόγου Αχαρνών. 
Κυνηγός και ο ίδιος, ο Κώστας Κατσίκης είναι λάτρης του σπορ, αλλά δηλώνει πάντοτε ότι πρέπει να καλλιεργείται μέσα στο πλαίσιο που θέτει ο νόμος. Μάλιστα δε δίστασε να ταχθεί υπέρ της απαγόρευσης του κυνηγιού για μια εβδομάδα, λόγω των έντονων χιονοπτώσεων και στηλίτευσε τους κυνηγούς που αγνόησαν την απαγόρευση και ποζάρισαν με τα θηράματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Κώστας Κατσίκης απηύθυνε θερμό χαιρετισμό αγάπης και ευχές στους συναδέλφους του κυνηγούς και απένειμε τιμητική πλακέτα στον Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα της Δ’ Κ.Ο.Σ.Ε κ. Ρωμανό Ευάγγελο στου οποίου το πρόσωπο τιμήθηκε η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή, για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει στη διατήρηση και προστασία του Ελεύθερου Παραδοσιακού Κυνηγιού.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου