Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Θερμή ανταπόκριση και λαμπερή παράδοση στην Βασιλόπιτα του Λυκείου Ελληνίδων των Αχαρνών




Στην κατάμεστη από κόσμο Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Αχαρνών και με τις ευλογίες της εκκλησίας, έκοψε την βασιλόπιτα του το Λύκειο Ελληνίδων των Αχαρνών το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου. 
Τον κόσμο υποδέχθηκαν με την φιλόξενη διάθεση του τα χαρακτηρίζει η διαχρονική Πρόεδρος Νίτσα Βαρελά και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που φρόντισαν ώστε να μη λείψει τίποτα από κανέναν. 
Στην πρόσκληση του Λυκείου Ελληνίδων ανταποκρίθηκαν ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός, εκπρόσωποι της βουλής, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι των Αχαρνών καθώς και εκπρόσωποι Κοινωνικών και Πολιτιστικών Φορέων της πόλης. 
Την εκδήλωση κόσμησαν χαρίζοντας νότες Ελληνικής παράδοσης και λάμψης τα χορευτικά του Λυκείου Ελληνίδων Αχαρνών που έδωσαν επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό και χειροκροτήθηκαν με θέρμη. 
Ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός που έδωσε ιδιαίτερες ευχές στην Πρόεδρο κα Νίτσα Βαρελά για το πολύτιμο έργο της, κάνοντας μια λιτή δήλωση που ανάρτησε στη σελίδα του στο face Book, αναφέρει τα εξής: 
«Το Λύκειο Ελληνίδων Αχαρνών δραστηριοποιείται στον Δήμο Αχαρνών για σχεδόν 40 χρόνια και έχει να επιδείξει σε αυτή την πορεία πλήθος εξαιρετικών πολιτιστικών δράσεων.
Ο τρόπος λειτουργίας και οι δράσεις του Λυκείου Ελληνίδων Αχαρνών το έχουν αναγάγει σε κορυφαίο Φορέα Πολιτισμού εντός και εκτός των ορίων του Δήμου Αχαρνών.
Η Κοπή Πίτας του Λυκείου Ελληνίδων Αχαρνών έγινε η αφορμή για να απολαύσουμε για ακόμη μια φορά τη φιλοξενία του Διοικητικού Συμβουλίου και να παρακολουθήσουμε μια ακόμη εξαιρετική παράσταση από τα χορευτικά τμήματα.»

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 



















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου