Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Με άρωμα Ελληνικής Παράδοσης η Βασιλόπιτα του Αγίου Κωνσταντίνου Άνω Αχαρνών





Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Κωνσταντίνου Άνω Αχαρνών, που το απόγευμα του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου πραγματοποίησε την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Αχαρνών. 
Στολίδια τη εκδήλωσης υπήρξαν τα παιδιά των Χορευτικών Τμημάτων που χάρισαν στον κόσμο υπέροχες στιγμές Ελληνικής Παράδοσης. 
Φιλόξενος ο Πρόεδρος του Συλλόγου και Αντιδήμαρχος Αχαρνών Αντώνης Παλιούρας και όλα τα μέλη του Δ.Σ, καλωσόρισαν τον κόσμο κι ευχαρίστησαν άπαντες για τη θερμή ανταπόκρισή τους. 
Στην εκδήλωση έδωσαν επίσης το «παρών» ο Δήμαρχος Γιάννης Κασασβός, Αντιδήμαρχοι, πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κι εκπρόσωποι Κοινωνικών και Πολιτιστικών Φορέων της πόλης των Αχαρνών. 
Ο Δήμαρχος μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αναφορά για τη δράση και το έργο του Αγίου Κωνσταντίνου Άνω Αχαρνών με ανάρτηση του στη σελίδα του στο face Book, αναφέροντας τα εξής: 
«To Σάββατο 21 Ιανουαρίου ο Σύλλογος του Αγίου Κωνσταντίνου Άνω Αχαρνών έκοψε την Πίτα του.
Ο Σύλλογος του Αγίου Κωνσταντίνου έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στον Πολιτισμό και την Κοινωνία των Αχαρνών.
Μέσα από πλούσιες και αξιόλογες Πολιτιστικές και Κοινωνικές δράσεις έχει σαν στόχο την βελτίωση του βίου των συμπολιτών μας αλλά και την προσφορά στον συνάνθρωπο, ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου είναι πάντα πρόθυμοι σε κάθε κάλεσμα Πολιτισμού του Δήμου Αχαρνών. 
Εύχομαι το 2017 να έχουν την ίδια δύναμη και όρεξη να προσφέρουν στην πόλη μας, να συνεχίσουν βάζουν υψηλούς στόχους και να τους πετυχαίνουν». 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση 














0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου