Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Με πολύ κόσμο και πολλούς χορηγούς η Βασιλόπιτα των Τριτέκνων “η Ζεστή Αγκαλιά”





Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής «Η Ζεστή Αγκαλιά» πραγματοποίησε με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα στην κατάμεστη Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών στις 29 Ιανουαρίου 2017 την κορυφαία εκδήλωσή της που περιελάμβανε την βράβευση επιτυχόντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ <ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΓΩΝΑΣ> την βράβευση των μητέρων για την απόκτηση τρίτου τέκνου και την 
κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιττας με τις ευλογίες του π. Ευάγγελου Λάζου. 
Ακολούθησε η Ομιλία από την Πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής «Η Ζεστή Αγκαλιά» κ. Μαρία Ναυροζίδου, η οποία αφού εξέφρασε τις θερμότατες ευχές της για το νέο έτος, σε όλους τους παρευρισκόμενους στη συνέχεια αναφέρθηκε στα πολλά και μεγάλα και χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο Τρίτεκνοι του Συλλόγου Ανατολικής Αττικής, όσο και οι Οικογένειες όλης της χώρας. Ταυτόχρονα, παρουσίασε σειρά από τους στόχους του Συλλόγου για το τρέχον έτος. Επιπλέον, αναφέρθηκε στους σχεδιασμούς, των προγραμμάτων που βρίσκονται προς υλοποίηση ενώ ταυτόχρονα τρόπους συνεργασίας για την αντιμετώπιση των διαχρονικών θεμάτων με τη συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και γενικότερα της Πολιτείας. 
Χαιρετισμό έστειλε η Υφυπουργός Πολιτισμού κα Λυδία Κονιόρδου , η Βουλευτής Υπ. Αττικής κας Χ. Χριστοφιλλοπούλου, και η Περιφερειακή Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής κα Ιωάννα Τσούπρα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής ΣΥΡΙΖΑ κος Δέδες Ιωάννης και Σκουρολιάκος Πάνος, ο Βουλευτής Επικρατείας Νέας Δημοκρατίας κος Οικονόμου Βασίλης, οι βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής Νέας Δημοκρατίας κος Μπούρας Θανάσης και κος Βλάχος Γιώργος. Ο πρώην Βουλευτής και Α/δρος Ελληνικού Κοινοβουλίου κος Μητρόπουλος Αλέξης. Εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου του βουλευτή κου Μαρουδή Βορίδη. Οι αντιδήμαρχοι Αχαρνών κος Συρινίδης Θεόδωρος, Παλιούρας Αντώνης, ο Πρόεδρος ΔΗ.Φ.Α. Δασκαλάκης Γεώργιος, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας κος Καρυδάκης Κώστας, η πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας κα Ευθυμιάδου Γεωργία ,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αφουξενίδης Θεόφιλος, Χίος Αναστάσιος , ο επικεφαλής της ΑχαρΝέων Ελπίδα κος Σπύρος Βρεττός, ο επικεφαλής της Νέας Δυναμης κος Γρηγοριάδης Παναγιώτης. Η πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Αχαρνών και Θρακομακεδόνων της Νέας Δημοκρατίας κα Γεωργία Βλάχου, Μας τίμησαν ο Σύλλογος Κρητών με τον κο Μανιδάκη, η Ένωση 
Γονέων με την κα Γιώτα Γιαννάκου, από τα φροντιστήρια ΟΜΗΡΟΣ η κυρία Μαίρη Σμυρναίου πολλοί εκλεκτοί φίλοι και πολλά μέλη τα συλλόγου. 

Ακλούθησε η Βράβευση και το Καλωσόρισμα «στη Ζεστή Αγκαλιά» των 22 νέων Τρίτεκνων Μητέρων από το Δήμαρχο Αχαρνών και Θρακομακεδόνων κ Γ. Κασσαβό ο οποίος μετά από το σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε δήλωσε την αμέριστη στήριξη του τον σύλλογο και την διεκπεραίωση των αιτημάτων μας . 

Οι Μητέρες που Βραβεύθηκαν ήταν οι εξής: 
ΚΟΝΔΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ,ΑΓΔΑΛΟΒΑ ΜΑΡΙΑ , ΡΟΥΜΙΛΙΔΟΥ ΛΟΥΙΖΑ, ΟΙΝΟΠΟΛΙΔΟΥ ΝΙΝΑ, ΜΑΚΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ,ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΖΗΣΙΜΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ, ΓΚΟΓΚΑ ΒΙΟΛΛΕΤΑ, ΣΤΕΛΙΟΥ ΙΟΥΛΙΑ, ΝΤΟΣ ΠΑΣΟΣ ΜΑΝΤΗ ΕΛΕΝΗ, ΑΓΓΕΛΗ ΦΛΩΡΑ, ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΖΕΥΓΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ, ΛΩΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΚΑΠΡΙΔΑΚΗ ΑΝΝΑ, ΠΕΓΚΛΙΔΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ,ΓΟΥΡΝΑΡΗ ΝΙΚΗ, ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΑΝΔΡΙΤΣΟΥ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΜΗΤΣΗ ΜΑΤΙΑΝΤΑ, ΓΑΤΖΟΥΔΗ ΑΛΕΚΑ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ.

Επίσης η Βράβευση των 44 παιδιών Τρίτεκνων Οικογενειών του Συλλόγου ως Επιτυχόντες στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας μας. Τις βραβεύσεις τις απένειμαν οι επίσημοι προσκεκλημένοι από την Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία της χώρας καθώς και από το χώρο της Τέχνης.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας REGENCY ΚΑΖΙΝΟ “MON PARNES” και ιδιαιτέρως την κα Μπιρμπίλη Γαλάτεια , την εταιρεία ειδών ατομικής υγιεινής «ΜΕΓΑ» , την εταιρεία ένδυσης «MISS RAXEFSKY”, τους Φούρνους Πανούση, την εταιρεία “OHONOS”, την βιομηχανία χημικών

“DALCOCHEM ΑΒΒΕΕΦΑ”, τα καταστήματα οπτικών ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΣ, το κατάστημα ORA Σημαιοφορίδης Κυριάκος .

> απεύθυνε η Πρόεδρος του Συλλόγου για τη συμπαράσταση και την ευγενική τους αρωγή και στήριξη απέναντι στο Σύλλογο Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής «η Ζεστή Αγκαλιά». 

Η εκδήλωση έκλεισε με την προσφορά της ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ και του Προέδρου κου Κλήμη Κολιού 

4 εισιτηρίων διαρκείας στην Γκίκα Ελευθερία, Κοντός Ιωάννης, Σαρρής Ανδρέας και Μπακογιάννη Αικατερίνη.

Και τα Γυαλιά ηλίου από τον Γιακουμέλος στον Τσολακίδης Σέργιος

Για το Σύλλογο Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής
«Η Ζεστή Αγκαλιά»
Η Πρόεδρος 
Μαρία Χρ. Ναυροζίδου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου