Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Χαιρετισμός Κώστα Καρυδάκη για τη νέα Σχολική Χρονιά


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Χαιρετισμός Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας   Εκπαίδευσης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς»    

  Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς:
Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς που αρχίζει για τα παιδιά μας, τους μαθητές του Δήμου Αχαρνών, επιθυμώ να σας απευθύνω χαιρετισμό και τις θερμότερες ευχές μου για μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη.
Είναι φυσικό σε κάθε νέο ξεκίνημα να θέτουμε νέους στόχους και να έχουμε αυξημένες προσδοκίες. Ωστόσο, η επίτευξη των ανωτέρων είναι εφικτή μόνο με προγραμματισμένη και επίμονη προσπάθεια από όλους μας: μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και Δημοτική Αρχή.
Στόχος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης είναι η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας, η διασφάλιση ενός ασφαλούς και δημιουργικού περιβάλλοντος και οι καλύτερες εκπαιδευτικές συνθήκες που θα οδηγήσουν τους μαθητές μας στην πρόοδο και την ευημερία.
Ο πρόεδρος και οι υπάλληλοι της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με κάθε δυνατό τρόπο τη συντονισμένη συνεργασία μας με τη Σχολική Κοινότητα για την επίλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν και την καλυτέρευση της σχολικής καθημερινότητας των μαθητών μας. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΚΑΡΥΔΑΚΗΣ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου