Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Σύντομα η προκήρυξη υποτρόφων του κληροδοτήματος Ροδίας Στριφτού

Ύστερα και από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 30ης Ιουνίου 2016 αναμένεται σύντομα η δημοσίευση της προκήρυξης επιλογής υποτρόφων για το
ακαδημαϊκό έτος 2014-2015, για φοιτητές που σπουδάζουν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ στην Ελλάδα από τα έσοδα του κληροδοτήματος Ροδίας Στριφτού.

Οι υποτροφίες του κληροδοτήματος Ροδίας Στριφτού ενεργοποιούνται από την παρούσα δημοτική αρχή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ύστερα από αδράνεια αρκετών ετών.

Εκτός από τις υποτροφίες, σε εξέλιξη είναι και διαδικασία για την προκήρυξη διαγωνισμού για τη μίσθωση των ακινήτων του κληροδοτήματος Ροδίας Στριφτού και Αικατερίνης Κριαρά – Στριφτού.

Μετά την καταγραφή των ακινήτων, η οποία έχει ολοκληρωθεί από την Οικονομική και Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αχαρνών, σειρά έχει η νομική επεξεργασία της διαδικασίας για τον διαγωνισμό εκμίσθωσης των ακινήτων.

Και για τις δυο περιπτώσεις, δηλαδή των υποτροφιών και των ακινήτων των κληροδοτημάτων Ροδίας Στριφτού και Αικατερίνης Κριαρά – Στριφτού, η νομική επεξεργασία γίνεται από τον συντοπίτη μας Δικηγόρο και Αντιπρόεδρο της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Αχαρνών κ. Γιάννη Μουστακάτο, ο οποίος προσφέρει τις υπηρεσίες νομικής κάλυψης και υποστήριξης στο θέμα των κληροδοτημάτων, αφιλοκερδώς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου