Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Κέφι μετά μουσικής από τη Μουσική Ομάδα του 7ου ΓΕΛ στο Διαπολιτισμικό Γυμνάσιο Αχαρνών




Της Ελευθερίας Τριανταφύλλου
 Μία ακόμη καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε  η μουσική ομάδα του 7ου ΓΕΛ Αχαρνών που το απόγευμα της Πέμπτης 16 Ιουνίου βρέθηκε στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Αχαρνών συμμετέχοντας στη γιορτή αποφοίτησης.
Και… δεν είναι μόνο ο ζεστός καλοκαιρινός καιρός που κάνει τις υπαίθριες συναυλίες τον πιο must τρόπο για να κλείσει πανηγυρικά η σχολική χρονιά!
 Το γεγονός ότι η Μουσική Ομάδα του 7ου ΓΕΛ είναι πάντα έτοιμη να προσφέρει αφειδώς το κέφι με παλιές και νέες επιτυχίες της,  κάνει τους μαθητές όχι μόνο του δικού της σχολείου αλλά και όλων των σχολείων της περιοχής να σπεύδουν στις εμφανίσεις της για να την απολαύσουν! Για την ακρίβεια η ομάδα έχει προ πολλού ξεπεράσει τα σύνορα  της περιοχής μας , με εμφανίσεις στα Κυκλαδύτικα νησιά της Σύρου και της Νάξου, ενώ κάθε χρόνο δίνει τουλάχιστον δύο sold-out συναυλίες στον φιλόξενο χώρο του Καλλιτεχνείου των Αχαρνών αλλά και συμμετέχει πρόθυμα σε σχολικές γιορτές και εκδηλώσεις, όπως έγινε και στην περίπτωση του Διαπολιτισμικού Γυμνασίου Αχαρνών.
Εξάλλου αυτό το διάστημα υπάρχουν στην ατζέντα της, εμφανίσεις σε σχολικά φεστιβάλ την περιοχής, όπου ξεσηκώνει με τον δικό της μοναδικό τρόπο ακόμη και το πιο απαιτητικό κοινό.
Με τις προσεγμένες μουσικές επιλογές και το πλούσιο ρεπερτόριο της έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό, το οποίο την ακολουθεί πιστά. 
Επιπλέον, η ομάδα είναι πολύ δεμένη, αποτελείται από ωραία παιδιά κι αντιμετωπίζει πάντοτε τα όποια ευτράπελα προκύπτουν στα  live με χιούμορ και χαμόγελο κάτι, που βγαίνει προς τα έξω.
Φυσικό και επόμενο είναι λοιπόν, θαυμαστές και θαυμάστριες να παραληρούν και να φροντίζουν ανελλιπώς να μην χάνουν λεπτό από τις παραστάσεις της.
 Αν λοιπόν δεν το έχετε ήδη κάνει, μην παραλείψετε να τους απολαύσετε!
Ακολουθούν χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την συναυλία των μαθητών στο Διαπολιτισμικό Γυμνάσιο Αχαρνών, όπου στο τέλος, μαθητές και καθηγητές έγιναν ένα και το έριξαν στο χορό!








 
Δείτε και δυο χαρακτηριστικά live

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου