Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ευχές στους μαθητές που δίνουν Πανελλήνιες από την Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γεωργία Ευθυμιάδου

ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥΜΑΝΙΔΗ – ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων των μαθητών της Γ΄ Λυκείου επιθυμώ να εκφράσω τις ποιο θερμές ευχές μου για καλή επιτυχία στα παιδία που κάνουν αυτό το δύσκολο και συνάμα όμορφο βήμα για το ¨πέρασμα¨ τους από τα μαθητικά θρανία , στα έδρανα των Τριτοβάθμιων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων .
Οι γονείς ,οι καθηγητές ,όλοι μας, κατανοούμε ότι πρόκειται για μια δύσκολη διαδικασία , η οποία αποτελεί συγχρόνως την αφετηρία μιας νέας πορείας ξεκίνημα νέων αναζητήσεων και προοπτικών για ένα καλύτερο δικό σας αύριο , που όλοι μας επιθυμούμε και αγωνιζόμαστε να έχετε .
Πιστεύουμε σε σας, έχουμε την βεβαιότητα ότι μπορείτε να επιτύχετε το καλύτερο . Η επιτυχία σας, για την οποία είμαστε  σίγουροι, θα είναι  επιτυχία  όλων μας, επιτυχία της κοινωνίας όπως  και του τόπου μας.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εκπαιδευτικούς, που προετοίμασαν και στήριξαν τους μαθητές, αλλά και να ευχηθώ στους γονείς που συμπαραστέκονται  ηθικά και  βοηθούν σε αυτή την προσπάθεια, ότι καλύτερο για την επαγγελματική και προσωπική καταδίωξη των παιδιών τους .

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου