Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Παρθενική μεν εξαιρετική δε, η εμφάνιση της Μουσικής Ομάδας του 7ου ΓΕΛ στα «Ζωοδόχεια 2016»















Εξαίσια  εμφάνιση πραγματοποίησε η Μουσική Ομάδα του 7ου Γενικού Λυκείου Αχαρνών που ανέβηκε  για πρώτη φορά επί σκηνής, στο Πανηγύρι της Ζωοδόχου Πηγής.
Τα φοβερά παιδιά της Μουσικής Ομάδας, με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Ρούλα Γιάπαππα, ερμηνεύοντας αγαπημένα ελληνικά κομμάτια, το βράδυ της Τετάρτης 4 Μαϊου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κερδίζοντας τον θαυμασμό και το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.
Φυσικά για κείνους που γνωρίζουν τις καλλιτεχνικές επιδόσεις των παιδιών, η εμφάνισή τους δεν αποτέλεσε έκπληξη, αφού η Μουσική Ομάδα του 7ου ΓΕΛ έχει ήδη αποκτήσει το φαν κοινό της. Ένα  μεγάλο κομμάτι του μάλιστα τους ακολούθησε και  αυτή τη φορά, παρά την ανοιξιάτικη ψύχρα αλλά και το γεγονός ότι τα περισσότερα παιδιά αυτές τις μέρες είναι με τα κεφάλια μέσα, λόγω των Πανελλαδικών Εξετάσεων.
  Ο υπεύθυνος επί των καλλιτεχνικών  Νίκος Τσουκλίδης, πάντως, δίνοντας σε μουσικούς κι ερμηνευτές τα θερμά του συγχαρητήρια, υποσχέθηκε από πλευράς Δήμου,  πως αυτή ήταν η πρώτη τους φορά για τα Ζωοδόχεια, όχι όμως και η τελευταία… Και του χρόνου λοιπόν!
Δείτε live στιγμές από την εξαιρετική εμφάνιση των παιδιών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου